Local

Empat de l'Sporting Clube abans de rebre el Barça

Els portuguesos empaten contra el Moreirense (1-1) i perden els seus primers punts a la Lliga; la Juventus guanya el derbi contra el Torí (4-0).

El rival del Barça a la Champions d’aquest dimecres, l’Sporting Clube de Portugal, ha empatat en la setena jornada de la lliga portuguesa contra el Moreirense (1-1). Els de Lisboa han encaixat el primer gol en el minut 43, obra de Rafael Costa, i han empatat gràcies a un gol en pròpia porteria d’Aberhoune. Amb aquest resultat, l’equip entrenat per Jorge Jesús ha perdut els seus primers punts a la Lliga i se situa segon darrere el Porto. En aquestes primeres jornades de la seva competició domèstica l’Sporting Clube ha marcat 16 gols (Bruno Fernandes és el màxim golejador amb sis dianes) i n’ha rebut quatre.

D'altra banda, la Juventus ha guanyat el Torí en el derbi de la ciutat (4-0). Els gols dels d’Allegri els han marcat Dybala, en dues ocasions, Pjanic i Alex Sandro. Amb aquest marcador els ‘bianconeri’ han guanyat els sis partits de lliga que han jugat.

Més notícies aquí