Empat de l'Sporting Clube abans de rebre el Barça

Empat de l'Sporting Clube abans de rebre el Barça

Els portuguesos empaten contra el Moreirense (1-1) i perden els seus primers punts a la Lliga; la Juventus guanya el derbi contra el Torí (4-0).

El rival del Barça a la Champions d’aquest dimecres, l’Sporting Clube de Portugal, ha empatat en la setena jornada de la lliga portuguesa contra el Moreirense (1-1). Els de Lisboa han encaixat el primer gol en el minut 43, obra de Rafael Costa, i han empatat gràcies a un gol en pròpia porteria d’Aberhoune. Amb aquest resultat, l’equip entrenat per Jorge Jesús ha perdut els seus primers punts a la Lliga i se situa segon darrere el Porto. En aquestes primeres jornades de la seva competició domèstica l’Sporting Clube ha marcat 16 gols (Bruno Fernandes és el màxim golejador amb sis dianes) i n’ha rebut quatre.

D'altra banda, la Juventus ha guanyat el Torí en el derbi de la ciutat (4-0). Els gols dels d’Allegri els han marcat Dybala, en dues ocasions, Pjanic i Alex Sandro. Amb aquest marcador els ‘bianconeri’ han guanyat els sis partits de lliga que han jugat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut