Aleñá: “Vull deixar-hi la pell per aquesta samarreta”

Aleñá: “Vull deixar-hi la pell per aquesta samarreta”

En el seu pas pel programa ‘Hora B’, el futbolista de la Masia ha deixat clar que lluitarà pel seu somni, que és jugar al primer equip

Després d’ampliar la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades (amb dues més d’opcionals en cas de passar a formar part de la plantilla del primer equip), Carles Aleñá ha passat pel programa ‘Hora B’ de Barça TV. El migcampista de la Masia ha deixat clar que, tot i la dificultat per jugar tota la vida al Barça i arribar al primer equip, lluitarà pel seu somni, i per fer-ho hi deixarà “la pell per aquesta samarreta”. El futbolista culer ha recalcat que, davant les dificultats, està preparat, perquè a ell li agraden “els reptes difícils”.

El jugador de Mataró, que va participar en la gira blaugrana pels Estats Units, va viure una “experiència única” en la qual va entrenar-se i conviure 24 hores amb els seus ídols, com Iniesta i Messi, dels quals té pòsters de quan era petit. A més, ha destacat que els veterans l’han “aconsellat i ajudat molt”.

D’altra banda, Aleñá ha assegurat que, ara per ara, el seu equip és el filial. El migcampista, repassant l’actualitat, ha afirmat: “Ens hem adaptat bé a la categoria davant tres equips complicats”, i té clar que és bo que tant el conjunt blaugrana com els rivals “juguin amb molta intensitat”. “Això ens ajudarà a ser millors futbolistes”, ha assegurat.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut