Fran Sánchez: “Ens trobarem un equip molt físic”

Fran Sánchez: “Ens trobarem un equip molt físic”

El tècnic i la defensa Marta Torrejón coincideixen a destacar la fortalesa de l’Avaldsnes, el rival als setzens de final de la Champions League

Dimecres es produirà el debut del Barça Femení a la Lliga de Campions amb l’anada dels setzens de final davant l’Avaldsnes. Abans de viatjar a Noruega, l’entrenador Fran Sánchez i una de les capitanes, Marta Torrejón, parlaven del nou repte de les blaugrana, que comença amb un adversari fort.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Hem d’intentar imposar el nostre joc i defensar lluny de la nostra porteria, perquè no ens interessa que el rival generi joc aeri”.

“Evidentment, la Champions sempre és una competició especial, però tampoc ens hi hem d’obsessionar. Hem començat bé la Lliga, ara venen una sèrie de partits exigents. S’ha d’afrontar el de dimecres com un compromís complicat i després continuar amb la Lliga. La idea és afrontar tots els partits de la mateixa forma”.

“Espero que les jugadores hagin agafat confiança en el que estem fent, que se sentin segures i còmodes amb el que estem treballant”.

“El que hem vist de l’Avaldsnes és que és un equip molt físic; sobretot de mig cap a endavant tenen jugadores de gran envergadura i això serà una diferència important respecte als partits que hem viscut”.

“Ens agradaria que la gent s’enganxés independentment del rival. No només en els partits de Champions, sinó també als partits de Lliga, tant si són a la Ciutat Esportiva com al Miniestadi”.

Les declaracions de Marta Torrejón

“Tenim un desplaçament complicat. El viatge tampoc és fàcil i davant tenim un equip difícil, amb grans jugadores internacionals brasileres o australianes. A més a més, hem de tenir en compte que porten un rodatge més extens que el nostre. Per tant, no hem d’anar confiades, hem d’anar a totes i fer un partit molt seriós”.

“El nivell de l’Avaldsnes és equiparable als que estan a dalt a la Lliga. Crec que és molt ràpid, molt potent i amb jugadores de molta qualitat. Hem de seguir la línia que estem demostrant”.

“Anem pas a pas, partit a partit. Tenim clar que la Champions és el premi al bon joc i bons resultats”.

“Sóc partidària que tot es pot millorar, però evidentment l’inici ha estat molt bo. Estem contentes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut