Concentració i màxima intensitat, claus contra O Parrulo

Concentració i màxima intensitat, claus contra O Parrulo

Andreu Plaza i Rafa López coincideixen en qualificar el partit a Ferrol de “trampós” i estan convençuts que la bona actitud de l’equip serà clau “per evitar ensurts”

Sense temps per digerir la victòria a Santa Coloma i el liderat, el Barça Lassa ha tornat a agafar un avió aquest matí per viatjar cap a La Corunya. Aquest dimarts l’equip s’enfrontarà al recent ascendit O Parrulo, en partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga LNFS (20,30h, A Malata, sense televisió). Es tracta d’un partit que s’avança per la disputa, la propera setmana, de la Main Round de la UEFA Futsal Cup que els blaugrana disputaran a Itàlia.

“Si no estem concentrats podem tenir problemes”, adverteix Andreu Plaza. El tècnic s’espera un partit complicat contra un rival “que s’ha de fer fort a casa si vol tenir opcions de permanència”. En la mateixa línia s’ha expressat Rafa López. “Són partits que es poden complicar si sortim freds i caldrà posar-hi la intensitat que toca”, avisa el cordovès.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

O Parrulo: “És un equip que no s’esperava jugar a Primera i que ara totes les opcions de permanència que tenen passen per fer-se forts a casa. És un partit trampós perquè juguem entre setmana i també perquè pot despistar la proximitat de la Main Round de la UEFA Futsal Cup que juguem la setmana que ve a Itàlia. Si no estem concentrats podem tenir problemes.”

Liderat: “Hem tret endavant tres partits molt complicats i els resultats ens reforcen. Ja preveiem que seria una lliga molt igualada sense partits fàcils, però estem contents perquè la línia de treball és bona i això es reflecteix a la pista”.

Declaracions de Rafa López, jugador del Barça Lassa:

Mentalitat: “Caldrà posar-hi la intensitat que mereix el partit perquè si volem ser líders al final de la lliga regular hem de treure endavant aquest tipus de partits que sempre es poden complicar si l’equip surt fred a la pista. Fins divendres toca pensar en la lliga i després del partit contra Segovia ja pensarem en la UEFA”.

Convocatòries: “La meva idea és sempre la mateixa. Treballar dia a dia i competir en cada entrenament per guanyar-me el màxim de minuts. A nivell anímic estic bé i preparat per donar sempre el màxim de mi mateix i aprofitar les oportunitats per ajudar l’equip”.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut