FC Barcelona Lassa – BM Benidorm: La Lliga torna a obrir les portes del Palau

FC Barcelona Lassa – BM Benidorm: La Lliga torna a obrir les portes del Palau

Després de dos partits lluny de casa i d’una jornada d’aturada del Club i de Catalunya, el Barça Lassa reprèn la competició amb el duel de la cinquena jornada de Lliga Asobal

El Barça Lassa d’handbol s’enfronta aquest dimecres (20:30 hores) al BM Benidorm en el partit de la cinquena jornada de la Lliga Asobal. Aquest partit suposa el retorn al Palau Blaugrana després de dos partits consecutius lluny de casa, a Lleó i a Plock. A més, arriba després d’una jornada anòmala, en què el FC Barcelona es va sumar a l’aturada de país i va cessar tota la seva activitat. Una jornada reivindicativa a la qual el conjunt de Xavi Pascual s’hi va sumar.

L’entrenament previst per aquesta dimarts, previ a la visita del Benidorm, es va posposar a aquest mateix dimecres, quan el Barça Lassa s’ha exercitat. Ho ha fet a la Ciutat Esportiva, tot just unes hores abans del partit. Els blaugranes han completat una suau sessió sobre el parquet per acabar de preparar el matx.

El partit arriba després d’una nova victòria a la Lliga de Campions, la primera a domicili. Els blaugrana van confirmar el bon estat de forma a la pista de l’Orlen Wisla Plock, i ara buscaran mantenir la bona línia amb dos partits seguits al Palau Blaugrana. I és que només tres dies després de jugar contra el Benidorm, els de Xavi Pascual rebran el Nantes francès en un nou duel de Champions.

Abans, el Barça Lassa ha de mantenir la concentració en la Lliga Asobal i en la visita del conjunt alacantí. Els culers són líders de la classificació amb quatre victòries en quatre partits, i comparteixen la primera posició amb l’Helvetia Anaitasuna, que també es manté invicte. El Benidorm, per la seva banda, es troba en 11a posició amb una victòria, un empat i dues derrotes en les quatre primeres jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut