Juvenil A – Olympiacos FC: Toca encarar la classificació al Mini

Juvenil A – Olympiacos FC: Toca encarar la classificació al Mini

16.00 hores (Bein Sports): L’equip de Gabri intentarà continuar invicte a Europa, on suma dues victòries en dos partits

Torna la competició europea per a l’equip de Gabri, que de moment porta una trajectòria immaculada: dos partits i dues victòries contra Juventus i Sporting CP. Aquest dimecres rebran la visita al Miniestadi de l’Olympiacos FC grec, que suma un punt en dues jornades, aconseguit en la primera jornada empatant a casa contra l’Sporting CP (2-2). En la segona jornada van cedir (3-1) davant la Juventus. Per la seva banda, el Barça intentarà continuar manant al grup aconseguint la tercera victòria i encarant la classificació per a la següent ronda. L’entrada al Miniestadi és gratuïta per a tots els socis i aficionats que vulguin acostar-se a animar el futur del Club.

Declaracions de Gabri Garcia:

“És un equip, a diferència dels italians o dels portuguesos, dels quals ja tenim referències, que no coneixem. És un equip potent físicament i que juga molt directe. És un joc que no ens acaba d’anar bé, amb molts duels aeris, però intentarem resoldre-ho al millor possible”.

“És un equip molt efectiu, també, amb poca cosa pot marcar molts gols. De fet, porta tres gols en poques ocasions”.

“Nosaltres també estem sent efectius. Ens esperem un partit al Mini, on som un equip fort, on dominem els partits, i espero que demà també ho siguem”.

“Ara ens centrem en la fase de grups de la Youth. Torna a ser un partit important i si sumem els tres punts ens deixaria en una posició molt còmoda de cara a afrontar els altres tres partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut