Amb il·lusió i confiança cap a Europa

Amb il·lusió i confiança cap a Europa

El FC Barcelona Lassa de futbol sala viatja aquest dilluns cap a Itàlia per jugar la ronda principal de la UEFA Futsal Cup, on haurà de competir contra el Chrudim de Txèquia, el Gyor d’Hongria i el Luparense italià per accedir a la Ronda Elit

Tot a punt per al retorn a la UEFA Futsal Cup. Després de tres temporades sense que el FC Barcelona de futbol sala pogués participar-hi, ha arribat el torn de poder tornar a lluitar per assolir la corona europea. Els d’Andreu Plaza, que jugaran la primera ronda eliminatòria aquesta setmana contra el Chrudim de Txèquia, el Gyor d’Hongria i el Luparense italià , viatgen aquest migdia cap a Itàlia amb molta il·lusió i confiança. Il·lusió perquè jugar a Europa sempre és especial; i confiança perquè arriben a aquesta cita amb un ple de victòries a la Lliga, amb un cinc de cinc de triomfs i bones sensacions de joc.

Així ho han deixat clar el pivot Ferrao i el mateix tècnic del Barça Lassa, que han coincidit a assenyalar les ganes de l’equip. “Crec que ens arriba en un bon moment, ja que estem tots junts i en el mateix camí. Estem preparats”, ha afegit un Ferrao que té clar l’objectiu: “Viatgem per guanyar els tres partits. Sabem que amb aquesta samarreta hem d’intentar guanyar sempre”. Andreu Plaza hi està d’acord, però afegeix: “Volem quedar primers i, a partir d’aquí, esperar un bon sorteig a la següent ronda”.

Una UEFA Futsal Cup renovada

La d’aquesta temporada serà la primera edició de la màxima competició europea del futbol sala amb un major número de participants, partits i eliminatòries. Primer serà el torn de la Main Round, en què 32 equips perseguiran les 16 places disponibles per a la Ronda Elit (es formaran quatre grups de quatre i els quatre campions accediran a la Final Four).

Ara, el Barça, que va quedar enquadrat en el grup 4 de la Ruta A, haurà de quedar entre els tres primers per accedir a aquesta Ronda Elit. Entre l’11 i el 14 d’octubre, jugarà contra el Gyor (11 d’octubre, 18 hores), el Chrudim (12 d’octubre, 18 hores) i el Luparense (14 d’octubre, 20.30 hores).

Tot i que aquest darrer es preveu el més complicat, ja que és l’amfitrió del grup i l’actual campió d’Itàlia, tant Andreu Plaza com Ferrao han comentat que la manera de jugar a Europa no és la mateixa, que s’haurà de canviar el xip i que “no hi ha cap equip ni rival fàcil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut