El nou abonament 2017/18, obligatori per al proper partit al Camp Nou

El nou abonament 2017/18, obligatori per al proper partit al Camp Nou

Els abonaments i els passis d’aparcaments corresponents a la temporada passada no seran vàlids per al partit que es jugarà contra l'Olympiakos el dimecres 18 d’octubre (20.45 h)

Per al partit de la Lliga de Campions que el Barça jugarà contra l'Olympiakos el dimecres 18 d’octubre al Camp Nou a partir de les 20.45 h, els socis abonats hauran d’accedir amb l’abonament de la vigent temporada, la 2017/18. Per als socis amb plaça d’aparcament, també necessitaran obligatòriament el passi actual per poder accedir amb el vehicle a les instal·lacions blaugrana.

Aquells abonats que encara no tinguin el carnet en el seu poder, el podran recollir a la seva oficina de CaixaBank en el cas de tenir el pagament domiciliat en aquesta entitat bancària. Si l’abonat té domiciliat el pagament en una altra entitat, i no ha rebut el carnet d’abonat en el seu domicili particular, el podrà recollir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Club.

Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb l’OAB a través del telèfon 902 1899 00, per correu electrònic oab@fcbarcelona.cat o bé presencialment.

Horaris de l’OAB
- De dilluns a divendres, de 9 a 20 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut