Andreu Plaza: “Hem demostrat que som un equip competitiu”

Andreu Plaza: “Hem demostrat que som un equip competitiu”

El tècnic barcelonista valora positivament la primera posició obtinguda a la Main Round de la UEFA Futsal Cup i ha destacat el bon treball de tot l’equip

L’empat del FC Barcelona Lassa contra la Luparense (3-3) en l’últim partit de la Main Round a la UEFA Futsal Cup va permetre als homes d’Andreu Plaza passar a l’Elite Round com a caps de sèrie. El tècnic blaugrana valora molt positivament aquesta posició, que dona cert privilegi als barcelonistes: “Hem demostrat que som un equip competitiu. Evitem equips perillosos que ens haurien pogut tocar si no haguéssim quedat primers”.

En la valoració del partit, Andreu Plaza remarca la falta d’encert del seu conjunt: “El partit ens ha costat molt, però del que em queixo és de les ocasions que fallem. Deixem el partit massa obert i l’hauríem de tancar abans”. “Amb el 0-1 a la primera part n’hem tingut dues o tres de molt clares que no hem concretat i crec que arribem al final amb una igualtat no gaire justa respecte al que proposem”. 

“És el millor partit que hem jugat, també contra el millor rival”, afegeix el preparador barcelonista. El tècnic del Barça Lassa també ha destacat la bona defensa feta sobre l’atac de la Luparense: “No hem permès ni una sola ocasió en dos minuts de partit”. Andreu Plaza també ha posat en valor l’actuació de Joselito i Leo Santana, no només en l’últim matx de la Main Round, sinó en els tres enfrontaments: “Han desencallat partits, sobretot Joselito, tant en el duel contra el Chrudim com contra la Luparense”. 

Joselito: “Intentarem arribar a la Final Four”

Joselito, autor del gol que va donar l’empat aquest dissabte al Barça Lassa contra la Luparense en l’últim partit d’aquesta ronda europea, valora positivament l’actuació dels blaugranes: “Hem fet una ronda molt seriosa i això ens permet evitar els caps de sèrie. Intentarem arribar a la Final Four, que és el principal objectiu del Club”. A títol personal, Joselito està content pel gol marcat, però ha remarcat que està “igual de content que si l’hagués marcat qualsevol altre company”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut