Toca segellar la classificació contra un històric

Toca segellar la classificació contra un històric

El Barça Lassa s’assegurarà el bitllet per a la Elite Round si supera aquest dijous a l’Era-Pack Chrduim txec (18h, BarçaTV i fcbarcelona.cat)

La Main Round apuja el nivell en la segona jornada amb un duel entre el Barça Lassa i l’Era-Pack Chrudim, un equip txec que fa 10 anys consecutius que sempre juga a la UEFA Futsal Cup i que és un dels habituals de la Elite Round. En la primera jornada, el Barça Lassa va golejar amb contundència al Györ (7-0), mentre que el Chrudim va arrencar un sorprenent empat contra el conjunt local, el Luparense (2-2).

En cas de victòria, els blaugrana s’assegurarien el bitllet per a la Elite Round i en tindrien prou amb un empat en l’última jornada contra el Luparense per acabar primers de grup i accedir a la següent fase com a caps de sèrie. Andreu Plaza tornarà a comptar amb els 14 jugadors desplaçats a Padua, amb l’única baixa ja coneguda de Lozano. El rival, el Chrudim, és un equip amb molta experiència a Europa i que compta amb un bloc sòlid liderat per l’internacional txec Resetar i els brasilers Max i Felipe. Aquesta temporada, a més, el Chrudim s’ha reforçat amb dos internacionals ucraïnesos: el porter Lytvynenko i el pivot Sorokin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut