Primer ple de triomfs al planter femení

Els quatre equips de les categories inferiors han guanyat els compromisos del cap de setmana
En la segona setmana amb els quatre equips del planter femení competint oficialment, s’ha produït el primer ple de triomfs. Els quatre conjunts han guanyat els compromisos que a continuació repassem:

Peña Ferranca – FCB B (0-3)
En la seva visita a terres aragoneses, el filial va dominar el duel de principi a fi i va generar nombroses oportunitats. Una d’aquestes la va materialitzar Candela. Tot i que pràcticament no va concedir cap opció al rival, el conjunt dirigit per Jordi Ventura no va poder tancar el resultat fins al temps afegit, amb un doblet de Tere Morató. D’aquesta manera, les blaugranes continuen invictes i lideren el seu grup de la Segona Divisió.

Fontsanta-Fatjó – Juvenil-Cadet (1-2)
Les noies entrenades per Kiko Meléndez van superar amb un triomf ajustat una de les sortides més complicades del campionat. Es van posar per davant amb un gol matiner de Bruna Vilamala, però les locals van empatar a la mitja hora de partit. L’1-2 definitiu el va firmar Viktoria Adrianova a nou minuts per al final. Les culers acumulen dues victòries en tres jornades disputades.

Fontsanta-Fatjó – Infantil-Aleví (3-4)
També es va emportar un treballadíssim triomf de Cornellà el quadre que dirigeix Jesús Pecho. En aquest cas, les barcelonistes van haver de remuntar un gol inicial del rival. Això sí, a partir del minut 30 sempre van manar les visitants, amb dianes de Laura Lobo, Magalí Capdevila, Laia Martret i una altra en pròpia porta. Ara acumulen dos triomfs en dos compromisos de Lliga.

Aleví-Benjamí – Sant Gabriel (10-1)
La golejada de la setmana la van protagonitzar les més menudes. I això que també es van haver de refer d’un primer gol en contra. Després d’uns dos primers períodes equilibrats, la balança es va decantar a la segona meitat. Tatiana Pérez (3), Emma Gálvez (2), Carla Casellas (2), Martina Pubill, Gadea Blanco i un en pròpia porta van ser les autories de les dianes blaugrana.