Un cafè amb Adolfo Fernández

Un cafè amb Adolfo Fernández

Humil, treballador, generós i fidel són quatre adjectius que defineixen a la perfecció la personalitat d’Adolfo, que amb només 24 anys ja s’ha consolidat al primer equip del Barça Lassa i que apunta alt

És el més jove de la plantilla i sembla tot un veterà, tant a la pista com davant dels micròfons. Es nota que des dels 16 anys ja juga a Primera. Nascut a Santa Coloma de Gramenet el 19 de maig del 1993, Adolfo afronta la segona temporada al Barça Lassa ja convertit en internacional absolut i amb el reconeixement d’haver estat escollit els últims tres anys “el millor jugador jove del món” pel portal Futsalplanet.com.

Orgullós de ser colomenc, Adolfo sempre té una paraula d’agraïment per a la seva família i el seu club de tota la vida, el Catgas, a l’hora de valorar la seva trajectòria. El seu discurs sempre és el mateix: “humilitat, treball i sacrifici”, els tres valors més importants per a Adolfo. Però com és fora de les pistes? BarçaTV ha fet un cafè amb ell i ens mostra l’Adolfo més proper, un jove que toca de peus a terra i que té ganes de menjar-se el món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut