Iniesta: “Sóc el mateix de sempre, no he canviat”

El capità blaugrana repassa la seva trajectòria com a jugador del FC Barcelona en una entrevista amb els mitjans oficials del Club, on assegura que “l’essència” de la seva persona “no ha canviat”

Andrés Iniesta va renovar amb el FC Barcelona el 6 d’octubre passat amb un contracte de per vida, i així es va convertir en el primer futbolista en la història del Club que signa un contracte d’aquestes característiques. El capità blaugrana, en una entrevista per a Barça TV, ha destacat: “Sóc el mateix de sempre, em veig igual que quan vaig venir fa 21 anys. Recordo que a la pista del col·legi feia amb la pilota el que faig ara. La necessitat de créixer i millorar va fent que et superis, però l'essència del que és la meva persona no ha canviat”.

A més, el ‘8’ barcelonista destaca: “Sóc una persona molt d'idees fixes, des del dia que vaig arribar aquí la meva única missió era triomfar al Barça. Els inicis al primer equip no van ser fàcils, però jo tenia clar que volia jugar al Barça, costés el que costés, encara que al principi jugués menys”. “Aquesta convicció i aquesta confiança van tenir la seva recompensa”, afegeix Iniesta.

Iniesta assegura també: “El repte més gran que tinc i que he après és poder seguir tenint la il·lusió d'entrenar-me i jugar, poder seguir gaudint jugant a futbol, sent feliç i estar molt il·lusionat pel que faig”. Fins quan? “Fins on arribi, tant debò sigui per molt de temps. Fins llavors seguiré concentrat en el que toca”.

Preguntat pel seu millor moment al Barça, en tria dos. Un és el gol a Stamford Bridge perquè “és el més màgic que he viscut mai a nivell personal”. L’altre és el debut: “Fins aquell dia era un somni i a partir d’aquell dia va començar un altre somni”.

La vida més enllà del futbol

El manxec també repassa la seva vida més enllà del futbol. “És difícil però a dia d’avui puc desconnectar del futbol. Tenir tres nens a casa és el que et marca el dia a dia. És preciós poder tenir l’oportunitat d’estar amb els fills i veure’ls créixer”, explica. A banda, considera que la seva experiència el fa “veure les coses d’una manera diferent a abans”. “La meva felicitat fora intento mostrar-la dins del terreny de joc”, assegura.

Per acabar, reconeix tenir els trofeus repartits. “Estan a totes bandes. Al poble hi ha coses, a casa dels meus pares estan la majoria de rèpliques i a casa també tinc coses... Gairebé tot allò meu és de tots, de la meva gent. Així entenc jo aquest invent”. Paraula d’Iniesta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut