FC Barcelona Lassa – San Pablo Burgos: Duel inèdit al Palau

FC Barcelona Lassa – San Pablo Burgos: Duel inèdit al Palau

L’equip burgalès debuta aquesta temporada a la Lliga Endesa i visita el Barça per primer cop en la seva història (12.30 h, Movistar+)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 hores per Movistar+, el San Pablo Burgos, equip que debuta aquesta temporada a la Lliga Endesa després d’una gran trajectòria a la Lliga LEB. Els blaugranes, que han guanyat els dos partits disputats fins ara, buscaran a casa continuar en la mateixa línia contra un rival que encara no coneix el triomf a la màxima categoria

El rival

Compta amb un equip que combina jugadors que ja estaven a la LEB Or amb diferents reforços per a la màxima categoria. El pivot Deon Thompson és un dels jugadors més destacats de l’equip que entrena Diego San Epifanio, que disposa també dels exteriors Corey Fisher, Thomas Schreiner, Alex Barrera, Alex López, Tadas Sedekerskis i Edu Martínez  i els interiors Javi Vega, Sebas Sáiz, Goran Huskic, Deividas Gailius i Felipe Dos Anjos.

El Barça

Sito Alonso no podrà comptar amb Tomic i Claver, lesionats, i Pierre Oriola serà dubte fins a última hora. Els blaugranes arriben bé a la segona cita de la setmana després d’haver superat a Badalona el Divina Seguros Joventut per un ajustat 72-74 en un matx molt igualat fins al final. Aquest diumenge, contra el San Pablo Burgos, els catalans buscaran un nou triomf en un Palau que ha de ser un fortí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut