Marta Torrejón: “Més que nervis, hi ha ganes”

Marta Torrejón: “Més que nervis, hi ha ganes”

La defensa del Barça Femení ha passat pel programa ‘Hora B’ de Barça TV abans de rebre l’Avaldsnes, a la Champions League, al Miniestadi

Marta Torrejón ha estat la convidada del programa ‘Hora B’ de Barça TV aquest dilluns a la tarda. A menys de 48 hores per a la tornada dels setzens de la final de la Lliga de Campions davant l’Avaldsnes al Mini, una de les capitanes revelava el sentiment del vestidor culer. Segons ella, “més que nervis, hi ha ganes”. I afegia: “La Champions és especial per a totes, volem que arribi aquest partit”.

En la bona línia

A partir de les 18.30 hores del dimecres, el Femení partirà amb el valuós 0-4 de l’anada. Tot i això, Torrejón no se’n refia: “Tenim un ampli avantatge, però el resultat potser va ser una mica enganyós. Amb el 0-1 en van tenir una molt clara per empatar”. Per a la defensa, la clau per sentenciar l’eliminatòria pot ser jugar “un partit igual com a Noruega”.

Evidentment, Marta Torrejón valorava molt positivament l’inici de temporada, amb ple de victòries. Tot i el patiment a Bilbao (1-2), reconeixia “no tots els partits ens sortiran bé i haurem de saber patir. La línia és aquesta”. També explicava el secret per superar l’exigència física que comporta la marató de partits en què es troba l’equip: “Cuidar-se, descansar i anar a totes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut