TAU Castelló 80–90 Barça Lassa B: Un treballat primer triomf a domicili

El segon equip obté un meritori triomf a la pista de Castelló, després de superar una pròrroga

Segon triomf de la temporada a la LEB Oro i primer fora del pavelló de la Ciutat Esportiva pels joves entrenats per Alfred Julbe i Jaume Comas.

Els blaugranes aguantaven bé la sortida dels locals però a manca de 3’30” per a la fi de primer quart Alfred Julbe havia de demanar temps mort per tallar la diferencia local en aquell moment (17-11) i sortia efecte doncs finalitzaven el quart 19 a 17.

En el segon quart els homes de Julbe agafaven la davantera en el marcador en situar-se 30 a 33 en el minut 6.L’encert en el tir exterior i la bona feina en el rebot ofensiu, feia que els blaugranes marxessin en el marcador (35-42) a dos minut i vint-i-ú segons del descans. 41 a 46 favorable al Barça Lassa B en el descans i tot obert de cara a la segona part.

A l’inici del tercer quart, TAU Castelló girava la tendència i es situava 51 a 49 a quatre minuts per finalitzar el quart, però la defensa blaugrana augmentava la intensitat i combinat amb el treball ofensiu, marxaven a la fi del quart guanyant per 54 a 60.

Tot i diverses imprecisions i manca d’encert de cara cistella, el Barça Lassa B es mantenia al capdavant del marcador (59-65) en l’equador del darrer quart. Una cistella d’Herun situava el 61 a 66 a 3 minuts i 33 segons del final. Els barcelonistes veien com el TAU s’acostava a un sol punt (69-70) a 24 segons del final. Un tir lliure de Martínez i un altre posterior d’Herun deixaven el 69 a 72 en el marcador i un tir de més enllà del mig camp de Chema García de Castelló posava el 72 a 72 i la corresponent pròrroga.

Al temps extra els blaugranes mantenien la concentració i amb l’aportació ofensiva de Djedovic, el triomf viatjava cap a Barcelona per 80 a 90.