Cinc dies, dos partits i més de 5.000 quilòmetres

Cinc dies, dos partits i més de 5.000 quilòmetres

El Barça Lassa marxarà aquest dimarts a Logroño per iniciar una setmana amb dos compromisos a domicili, contra el Logroño La Rioja a la Lliga Asobal i contra el Vardar a la Lliga de Campions

Comença una nova setmana per al Barça Lassa d’handbol, però no serà una setmana qualsevol. El conjunt de Xavi Pascual afronta uns dies lluny de casa i amb dos partits d’allò més exigents a l’horitzó. Els blaugrana viatjaran aquest dimarts cap a Logroño, on dimecres s’enfrontarà al BM Logroño La Rioja, i tres dies després estaran jugant el duel de la jornada 5 de la VELUX EHF Champions League a la pista del HC Vardar.

La particularitat de la setmana, però, és que els culers no tornaran a Barcelona entre un partit i l’altre. Un cop disputat el duel de la sisena jornada de la Lliga Asobal (dimecres a les 20:30 hores), el Barça Lassa es quedarà a Logroño, on s’entrenarà dijous i divendres. En acabar la segona sessió, l’equip marxarà directament a Skopje per jugar el dissabte a les 17:30 hores.

En total seran cinc dies lluny del Palau Blaugrana, amb dos partits molt exigents. Per una banda, contra el tercer classificat de l’última Lliga Asobal, i més tard contra l’actual campió d’Europa. Un partit, a més, que pot decantar el liderat del grup A, ja que macedonis i culers estan empatats al capdavant del grup amb tres victòries i un empat.

De Barcelona a Skopje, passant per Logroño. En total, uns 5.700 kilòmetres en tres trajectes amb l’objectiu de tornar a casa amb quatre punts, dos per a la Lliga i dos més per a la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut