Com són els tres rivals de la Main Round?

Com són els tres rivals de la Main Round?

El segon entrenador del Barça Lassa, Miguel Andrés, ens ajuda a fer l’'scouting' del Györ hongarès, l’Era Pack Chrudim txec i el Luparense italià, els tres rivals dels blaugrana a la ronda principal de la UEFA Futsal Cup

El Györ (Hongria), l’Era Pack Chrudim (República Txeca) i el Luparense (Itàlia) són els tres rivals del Barça a la Main Round de Pàdua. Són tres equips poc coneguts per al gran públic, però amb llarga tradició europea. El segon entrenador del Barça Lassa i responsable de l’’scouting’ dels rivals, Miguel Andrés, ens desvela les principals virtuts dels tres rivals europeus i ens posa sobre la pista de què podem esperar d’aquesta primera fase de la UEFA Futsal Cup.

L’anàlisi de Miguel Andrés, segon entrenador del Barça Lassa:

Györ Eto (Hongria):

EQUIP: “Tenim alguns dubtes perquè sabem com jugaven fins ara, però segur que amb l’arribada de Javi Rodríguez a la banqueta- debuta demà- plantejaran alguna cosa nova. El seu punt fort és l’estratègia. Ho tenen ben treballat d’anys enrere i treuen petroli d’aquest tipus de jugades sobretot perquè compten amb un gran ‘sacador’ com és Juanra”.

JUGADORS DESTACATS: “Tenen a Juanra, que havia jugat a Inter, i que és el líder de l’equip. És un jugador amb molta experiència i molt complet. Un gran passador, amb bon xut, contundent, molt hàbil i amb un bon un contra un. També tenen a Fabio, un jugador portuguès que ho fa pràcticament tot bé i que podria jugar perfectament a la lliga espanyola. És un gran defensor i també té arribada. I per últim destacaria a Alex Constantino, un esquerrà molt habilidós. Són tres jugadors molt perillosos i que acostumen a jugar sempre junts”.

Era Pack Chrudim (República Txeca):

EQUIP: “Destacaria d’ells que és un equip amb molta experiència a Europa, que des de sempre aconsegueixen colar-se a la Elite Round i pràcticament sempre amb el mateix bloc. I això és important perquè segur que no es posen nerviosos a l’hora d’afrontar aquest tipus de partits. El seu punt més fort són les transicions, és un equip rapidíssim i que tenen un gran finalitzador com és Resetar. I també destacaria que tenen ben treballada l’estratègia”.

JUGADORS DESTACATS: “Tenen un grup d’internacionals txecs molt bons encapçalats per Resetar, també compten amb un brasiler de qualitat, Max, i aquesta temporada han incorporat a dos ucraïnesos internacionals molt bons: el porter Litvinenko i al pivot Sorokin”.

Luparense  (Itàlia):

EQUIP: “A priori són el rival a batre. Cal tenir en compte que són els campions italians, i la lliga italiana és una de les més potents d’Europa. A més, compten amb un entrenador espanyol, David Marín, que és molt expert sobretot en el joc de 4 i aposta per un estil molt dinàmic”.

JUGADORS DESTACATS: “Sens dubte destacaria a Betao. És un jugador molt atípic perquè és molt hàbil tot i la seva alçada i la seva corpulència. És molt perillós tant d’esquena com de cara i està molt ben rodejat per jugadors de molt nivell com Honorio i Taborda”.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut