Cáceres – Barça Lassa B (95-73): No era el dia

Els locals dominen el partit des de l’inici i s’imposen amb comoditat davant els joves blaugranes

Els blaugranes arribaven a Cáceres sense homes com Gerun, Kurucs o García i davant tenien un equip amb experiència. L’encert local va ser una de les claus, en un partit on els blaugranes no van tenir opció d’entrar en partit.

Dominen els locals

L’encert en el tir exterior dels locals es mostrava clau en l’inici del partit. 14 a 6 en poc més de cinc minuts de joc i quatre triples del locals, feien agafar avantatge als locals. El blaugranes no veien la cistella amb facilitat i finalitzaven el primer quart 9 punts per sota (23-14).

La defensa local no deixava anotar amb comoditat als blaugranes i els joves entrenats per Julbe tampoc podien sortir en velocitat. El 31 a 20, a manca de cinc minuts pel descans, reflexava el que es veia a la pista. L’encert dels locals eixamplava la diferència fins el 44 a 23 del descans.

Sense opció

El tercer quart seguia amb el color verd dels locals que arribaven a +29 a l’equador del tercer període. Però els blaugranes no volien baixar el cap i baixaven dels 20 punts de diferència a l’inici del darrer període. Però, de nou, l’encert exterior dels extremenys no deixava acostar-se als blaugranes i el triomf queia del costat del Cáceres per 95 a 73.