El Barça CBS suma contra l'Ibaizabal el primer triomf de la temporada a la Lliga Femenina 2

Les noies de Mateo Rubio lideren durant tot el partit un matx que van començar a sentenciar en el segon quart

El Barça CBS va sumar aquest diumenge, contra el Ibaizabal, la primera victòria de la temporada a la Lliga Femenina 2. Les blaugranes, que van caure en el primer partit contra el Lima Horta, van fer-se fortes al Juan Carlos Navarro de Sant Feliu superant el conjunt basc per 73-64. El marcador final no reflecteix la superioritat de les catalanes, que al descans vencien per divuit punts.

El pròxim partit del Barça CBS serà a Avilés (Astúries) contra l’ABDA el dissabte 14 d’octubre a les 20 hores. El conjunt asturià ocupa actualment la penúltima posició de la taula amb dues derrotes en dos partits i, per tant, serà un partit molt important per a les blaugranes de cara al futur de la competició.