FC Barcelona Lassa – Panathinaikos Superfoods: Estrena de luxe al Palau

FC Barcelona Lassa – Panathinaikos Superfoods: Estrena de luxe al Palau

Els de Sito Alonso reben l’actual campió de la Lliga grega en el debut a l’Eurolliga 2017/18 (21 h, Esport3 i Movistar+)

El Barça Lassa debuta aquest divendres, a les 21 hores i en directe per Esport 3 i Movistar+, a l’Eurolliga 2017/18. El primer rival dels blaugranes serà el Panathinaikos grec de Xavi Pascual, l’actual campió de la Lliga grega. El Palau Blaugrana, doncs, viurà un duel entre dos dels equips que més s’han enfrontat a Europa des que disputen competicions europees.

El rival

Compta amb molts jugadors de primer nivell i s’ha reforçat aquest estiu en diferents posicions. El base Calathes i l’aler pivot Singletons són dos jugadors fonamentals per a un Xavi Pascual que també disposa dels exteriors Lekavicius, Denmon, KC Rivers, Antetokoumpo, Lojeski, Pappas i els interiors Kenny Gabriel, Vougioukas, Auguste i Gist, entre d’altres. Així doncs, qualsevol jugador pot sobresortir en un partit que de ben segur serà molt intens i físic.

El Barça

Amb el dubte fins a última hora d’Ante Tomic, que podria disputar el seu primer partit aquesta temporada, el Barça Lassa debuta a casa amb el gran objectiu de sumar el triomf en el debut europeu. Serà un partit també especial per a Oriola, Marc Garcia i Pressey, que podrien debutar a l’Eurolliga aquest divendres.

Sala de premsa

Pel que fa a la roda de premsa prèvia al partit, Pau Ribas ha explicat: “Estem preparats per a partits molt durs cada setmana i sabem que és important començar guanyant”. Pel que fa a Sito Alonso, ha comentat: “Estem molt il·lusionats per començar l’Eurolliga, tot i que segur que com a equip estarem millor en les pròximes setmanes”.

A més, el tècnic blaugrana ha afegit: “El Palau s’ha d’identificar amb nosaltres i nosaltres amb el Palau perquè sigui difícil guanyar aquí, que la gent doni un gran suport que pugui ser vital per vèncer”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut