El Palau dóna el tret de sortida a l’Eurolliga 2017/18

El Palau dóna el tret de sortida a l’Eurolliga 2017/18

Els de Sito Alonso debutaran en una nova edició de l’Eurolliga a casa contra el Panathinaikos de Xavi Pascual

El Barça Lassa debuta aquest divendres, a les 21 hores, en una nova edició de l’Eurolliga i contra un històric, el Panathiniakos d’Atenes que actualment entrena Xavi Pascual. Els blaugranes afronten amb moltes ganes i il·lusió la seva 17a temporada consecutiva disputant la millor competició europea de Clubs.

Serà el segon any en què l’Eurolliga es disputarà en un format de Lliga Regular de 30 partits, de tots contra tots, en què els 16 millors equips d’Europa –amb quatre equips més de la Lliga Endesa inclosos com són el València Basket, el Reial Madrid, el Baskonia i l’Unicaja- lluitaran contra altres colossos del bàsquet europeu com el Fenerbahçe d’Istanbul, el CSKA de Moscou, l’Olympiacos i el Panathinaikos d’Atenes, el Maccabi Tel Aviv, el Brose Bamberg, el Khimki de Moscou, l’Olimpia de Milà, el Zalgiris Kaunas, l’Anadolu Efes d’Istanbul i l’Estrella Roja de Belgrad.

Les dates de la temporada

La Lliga Regular comença per al Barça Lassa aquest 13 d’octubre i s’allargarà fins al 6 d’abril del 2018, mentre que els Play-off s’iniciaran el 17 d’abril i s’acabaran com a molt tard l’1 de maig del 2018. La Final Four es jugarà el cap de setmana del 18 al 20 de maig en una seu ja confimada: el Kombank Arena de Belgrad, a Sèrbia, i que té capacitat per a més de 18.000 persones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut