Primer el Segovia, després la UEFA

Primer el Segovia, després la UEFA

Andreu Plaza i Roger Serrano adverteixen del perill per la proximitat de la competició europea i s’autoexigeixen “màxima concentració” per evitar ensurts i conservar el liderat

El Barça Lassa afronta demà divendres contra Naturpellet Segovia (21,15h, Palau Blaugrana) l’últim partit abans de la disputa de la Main Round de la UEFA Futsal Cup, prevista per la setmana que ve a Itàlia. Precisament per això, Andreu Plaza i Roger Serrano remarquen la importància d’anar partit a partit i primer centrar-se en la lliga abans de pensar en Europa.

“Està clar que sempre és un perill començar a pensar abans d’hora en la UEFA, però per sort tenim una plantilla llarga i aquesta temporada els jugadors saben que si no donen sempre el 100% poden quedar fora de la convocatòria”, explica Andreu Plaza.

“L’objectiu és guanyar i arribar líders a la UEFA Futsal Cup”, diu Roger. “El Segovia és un equip competitiu, amb una barreja molt interessant de jugadors joves i de jugadors més experimentats i que ens pot complicar la vida si no estem 100% concentrats”, adverteix Roger.

El Barça encadena 4 victòries consecutives en aquest començament de lliga i lidera la classificació amb 2 punts més que Movistar Inter. L’equip farà una última sessió d’entrenament aquest divendres i fins després Andreu Plaza no facilitarà la llista de convocats per al partit contra Segovia de la nit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut