L’Infantil B, protagonista a Barça TV

L’Infantil B, protagonista a Barça TV

Els entrenadors David Sánchez i Josep Olivé han explicat al programa ‘Promeses’ com s’està adaptant l’equip al complicat pas al futbol 11

L’Infantil B ha estat avui protagonista al programa ‘Promeses’ de Barça TV. Els seus entrenadors, David Sánchez i Josep Olivé, han analitzat com s’estan adaptant els jugadors de la generació del 2005 al difícil pas cap el futbol 11. El canvi de la mida de la pilota, les dimensions del terreny de joc, les noves posicions a les que s’han d’adaptar i el fet de que juguin amb rivals un any majors que ells són alguns dels temes que s’han abordat en aquest reportatge.

L’Infantil B, campió al Torneig Internacional que es va disputar el passat mes d’agost a Tòquio, ha disputat tres partits de Lliga aquesta temporada dels que ha guanyat dos (Reus Deportiu i Base Pallaresos) i ha perdut un (Lleida Esportiu). Els blaugranes marxen en la quarta posició a tres punts del líder, el FIF Lleida, però amb un partit menys disputat per la retirada del Marianao Poblet de la competició.

Un equip amb 5 fixatges

El Infantil B és un equip format per 10 jugadors que l’any passat militaven a l’Aleví A que va guanyar les dues LaLiga Promises al juny (Raúl Alarcón, Marc Bombardó, Denis Cruces, Tomás Carbonell, Pau Ortega, Gerard Hernández, Jan Molina, Solo Traoré, Iker Bravo i Llorenç Ferrés), vuit jugadors de l’Aleví B, (Àlex Honrubia, Joan Anaya, Ferran Baqué, Iker Córdoba, Roger Coll, Elliot Cervellera, Bilal Achhiba i Joel Roca) i cinc noves incorporacions (el porter Antonio Gómez, el defensa Sergi Domínguez, el migcampista Cristóbal Muñoz i els davanters Amadou Balde i Kareem Tunde). D’aquests 23 jugadors, hi ha quatre que resideixen a la Masia. Es tracta del porter murcià Antonio Gómez, l’andalús Cristóbal Muñoz i els catalans Bilal Achhiba i Joel Roca. Tots ells tenen un doble objectiu: adaptar-se el més ràpid possible al futbol 11 i revalidar el títol de Lliga que l’Infantil B porta dues temporades consecutives guanyant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut