Amics, excompanys, i ara rivals

Amics, excompanys, i ara rivals

Pérez de Vargas i Viran Morros se citen cara a cara amb Eduardo Gurbindo abans d’enfrontar-se a la pista del Palau en la quarta jornada de la Lliga de Campions

El Barça Lassa – Nantes d’aquest dissabte (20.00 hores) al Palau Blaugrana serà un partit de retrobaments en un duel inèdit fins al moment. Culers i francesos mai han disputat cap partit oficial, i el d’aquest dissabte, a més, suposarà el retorn al Palau Blaugrana de tres exjugadors blaugrana. Eduardo Gurbindo (2012-2016), Kiril Lazarov (2013-2017) i David Balaguer (2011-2014) tornaran a Barcelona per enfrontar-se a excompanys i amics.

Uns dies abans del partit, Eduardo Gurbindo va tenir una trobada virtual amb dos amics que manté dins del vestidor del Barça Lassa, Gonzalo Pérez de Vargas i Viran Morros. Els dos blaugranes van mantenir una videotrucada amb el navarrès, que des de casa seva de Nantes va atendre les qüestions que li tenien preparades. Gurbindo repassa, d’una manera molt personal, els records de l’etapa al Palau Blaugrana i anècdotes particulars amb Gonzalo i Viran. Una conversa molt personal abans del partit que retrobarà Gurbindo amb el Palau dues temporades després del seu adéu al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut