FC Barcelona Lassa - Monbus Obradoiro: Un rival sempre incòmode

FC Barcelona Lassa - Monbus Obradoiro: Un rival sempre incòmode

Els de Sito Alonso reben al Palau el conjunt gallec després del brillant triomf en el debut a Europa (19 h, Movistar+)

El Barça Lassa torna a competir aquest diumenge contra el Monbus Obradoiro en la que serà la quarta jornada de la Lliga Endesa (19 h, Movistar+). Els de Sito Alonso estan obligats a canviar el xip després de superar brillantment el Panathinaikos en el debut europeu i buscar així un nou triomf a la competició domèstica.

El rival

Ha començat el curs amb dos triomfs en tres partits. La derrota patida va ser a la pista del València Basket en un matx en què els gallecs van anar per davant al marcador en diferents moments. Per tant, és un equip que sap competir contra els grans i que té en el pivot Artem Pustovyi un dels seus màxims perills. L’ucraïnès anota 15,3 punts, agafa 6,4 rebots i té una valoració de 20,7 punts per partit i està molt ben secundat per jugadors com Bendzius, Thomas, Llovet, Radovic, Sàbat, David Navarro, Pozas i Corbacho, entre d’altres.

El Barça

Ha sumat tres triomfs en els tres partits disputats i ve d’anotar gairebé 100 punts contra el Panathinaikos a l’Eurolliga i 111 contra el San Pablo Burgos en l’últim partit de la Lliga Endesa. Per tant, els de Sito Alonso han començat amb força la temporada i són conscients que, tot i el bon moment, tindran al davant un rival molt perillós i sempre incòmode. Rakim Sanders, amb una lesió al canell dret, serà baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut