Presa de contacte amb el Kioene Arena de Pàdua

Presa de contacte amb el Kioene Arena de Pàdua

El Barça Lassa s’ha entrenat aquest dimarts a la tarda per primera vegada a l’escenari que acollirà els tres partits de la Main Round, el primer aquest dimecres contra el Györ (18h, BarçaTV i www.fcbarcelona.cat)

Ja coneixen el Kioene Arena, un renovat pavelló amb capacitat per 3845 espectadors i que serà la seu de la Main Round de la UEFA Futsal Cup. L’equip ha fet una suau sessió d’entrenament a la prèvia del partit contra el Györ i Andreu Plaza ha aprofitat per polir els darrers aspectes tàctics abans del debut europeu.

“L’equip fa molt temps que no competeix a Europa i s’ho ha agafat amb moltes ganes”, reconeixia el porter Juanjo. “Sempre competim per guanyar tots els partits i el gran objectiu és acabar primers de grup i evitar els rivals més durs en els creuaments per a la Elite Round”, ha explicat Juanjo. Sobre el debut contra el Györ, Juanjo està convençut que serà un partit “dur” per al Barça. “A Europa tot és diferent i més difícil, i més a partit únic. No tenim molta informació del rival, però sí que coneixem a alguns dels seus jugadors i estem convençuts que serà un debut complicat”, ha advertit el porter blaugrana.

Passeig matinal de l’equip per Pàdua

Els jugadors i el cos tècnic han aprofitat el matí lliure per passejar per Pàdua i estirar les cames després del viatge d’ahir. L’expedició s’ha fet una fotografia de grup a les portes de la basílica de Sant Antoni i després tothom ha gaudit de dues hores lliures per conèixer el centre d’una ciutat amb molta vida i amb un gran ambient universitari. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut