FC Barcelona Lassa – HBC Nantes: Un duel inèdit amb moltes cares conegudes

FC Barcelona Lassa – HBC Nantes: Un duel inèdit amb moltes cares conegudes

Blaugranes i francesos es creuen per primera vegada en partit oficial el dia en què Lazarov, Gurbindo i Balaguer tornaran al Palau i Valero Rivera s’enfrontarà al seu exequip

El Barça Lassa d’handbol disputa aquest dissabte, a les 20 hores, el partit de la jornada 4 de la VELUX EHF Champions League al Palau Blaugrana. I ho farà contra un rival amb el qual mai s’ha enfrontat a la màxima competició europea: el Nantes. El conjunt francès, a més, arribarà al Palau Blaugrana amb moltes cares conegudes per l’afició blaugrana, ja que tornaran al Palau tres exjugadors culers: Kiril Lazarov, Eduardo Gurbindo i David Balaguer.

Serà un duel de retrobaments especials per a aquests tres jugadors, com deia Gurbindo en un cara a cara amb Pérez de Vargas i Viran Morros, però no seran els únics. I és que, a l’altra banda, vestit ara de blaugrana, Valero Rivera també es trobarà amb el seu passat. El ‘17’ del Barça Lassa va defensar la samarreta del Nantes durant sis temporades abans de tornar al Palau. Un partit de sentiments a flor de pell que s’hauran d’aparcar durant els 60 minuts de joc.

Dos equips en bona línia

Esportivament, el Barça Lassa arriba al matx invicte. A les cinc victòries en Lliga Asobal i els dos triomfs i un empat a la Lliga de Campions cal sumar-hi els títols de la Super Globe i el de la Supercopa Asobal. Al davant tindrà un Nantes que continua en creixement i que està mostrant molt bon nivell a la Lliga francesa. Així ho advertia Xavi Pascual en la prèvia del matx, al mateix temps que demanava el suport del Palau per aconseguir la victòria.

El Barça Lassa manté una línia ascendent en el seu joc i els resultats són impecables. A la Lliga de Campions va sumar un meritori empat a la pista del Rhein-Neckar Löwen i va guanyar el Kristianstad i el Wisla Plock. Valero Rivera, amb 17 gols, i Dika Mem, amb 13, són els líders ofensius d’un Barça que es fa fort en defensa. Aquesta serà una de les claus del duel contra el Nantes, previ a la visita a la pista de l’actual campió, el Vardar. A les 20 hores, l’handbol tornarà a viure’s al Palau!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut