Local

Xavi Pascual: “El BM Logronyo La Rioja ens ha complicat sempre les coses”

El tècnic blaugrana ha valorat en la prèvia del duel que l’equip “no pot valorar l’equip logronyès pels dos punts que ha aconseguit a la Lliga, perquè són un molt bon equip que anirà a més”

El Barça Lassa d’handbol afronta una setmana amb doble partit a domicili. Primer, aquest dimecres a Logronyo davant el La Rioja i dissabte davant el Vardar a Macedònia en la cinquena jornada de la VELUX Champions League. El partit davant el La Rioja no serà fàcil segons el tècnic Xavi Pascual, que ha dit en la prèvia del duel aquest dimarts que la situació que travessa l’equip logronyès situats a la part baixa de la classificació ”és un accident”: “No els podem valorar perquè hagin aconseguit només dos punts. És un equip que sempre ens ha complicat les coses, que ha jugat la Champions els darrers anys i haurem d’estar concentrats en defensa i en atac”, ha explicat.

Pascual ha reiterat que un aspecte positiu de l’equip és que “està demostrant que li dóna importància a tots els partits que té, independentment del nom del rival”. “Sempre estem donant el 100% i davant el La Rioja no serà una excepció”. Finalment, el preparador culer ha explicat que el fet que l’equip no torni a Barcelona i viatgi directament de Logronyo a Macedònia és per un aspecte físic i l’equip pugui descansar millor per afrontar el partit europeu.

Més notícies aquí