Olympiacos FC – Juvenil A: A una victòria de la classificació

Olympiacos FC – Juvenil A: A una victòria de la classificació

18.00 hores (hora local): L’equip de Garcia Pimienta, que s’estrena a Europa després d’agafar les regnes de l’equip, vol guanyar per classificar-se matemàticament

Tres de tres. Això és el que ha fet fins ara el Juvenil A blaugrana a la UEFA Youth League. És per això que, tot just en la quarta jornada, té la primera oportunitat per classificar-se matemàticament per a la següent ronda, en cas de guanyar. A més, també pot assegurar-se la primera plaça, sempre que guanyi i en l’altre enfrontament del grup hi hagués un empat. Tot i així, els de Garcia Pimienta, que s’estrena a Europa aquesta temporada després d’agafar les regnes de l’equip, no ho tindran gens fàcil. L’Olympiacos encara té opcions de classificar-se i voldrà oferir una bona imatge a casa seva, com ja va fer empatant contra l’Sporting CP (2-2). El tècnic barceloní podrà comptar amb el jugador del filial Carles Pérez i amb dos jugadors del Juvenil B, Sergi Rosanas i Nils Mortimer.

Declaracions de Garcia Pimienta:

“És una bona oportunitat, després dels tres primers partits guanyats, poder aconseguir en aquest partit la classificació com a primers de grup, o fins i tot com a segons. És un premi que tenen els jugadors. Intentarem fer un bon partit, com ja vam fer fa tres setmanes al Mini davant del mateix equip”.

“L’Olympiacos és un equip que canvia molt quan juga a casa o quan juga a fora. El fet de perdre d’aquella manera al Miniestadi els farà sortir amb una mica més d’intensitat en aquest partit. Encara tenen opcions de classificar-se i el fet de jugar a casa per a ells serà un factor molt important, també”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut