Local

Esquerdinha: “Sento gratitud per ElPozo però toca pensar només en el Barça”

El brasiler es retroba aquest diumenge amb l’equip que li va obrir les portes del futbol sala europeu i adverteix que “tocarà estar a l’alçada perquè aquest tipus de partits poden marcar la temporada”

Si hi ha un gran protagonista a la prèvia del partit contra ElPozo, aquest és Esquerdinha. El brasiler va aterrar a Espanya de la mà del conjunt murcià l’any 2006 i amb ElPozo va guanyar el doblet de Lliga i Copa d’Espanya la temporada 2009/10. Ara, i després de cinc temporades a Rússia, es tornarà a enfrontar amb ElPozo, com ja va fer quan vestia les samarretes del Cartagena i el Segòvia. Segur que serà un moment especial per a ell, però el jugador està centrat en el Barça i s’ha marcat com a objectiu “treballar dia a dia per tornar a marcar un cicle guanyador i fer història amb el Club”.

Entrevista a Leandro Esquerdinha, jugador del FC Barcelona Lassa

ELPOZO: "El més bonic de l’esport és precisament això. Retrobar-te amb equips on has estat i amb companys amb els quals has jugat. Vaig jugar cinc temporades allà i és l’equip que em va portar a Espanya i em va obrir les portes del futbol sala europeu, i per això els estic molt agraït. Però ara estic aquí molt feliç i està clar que diumenge em toca pensar només en el Barça".

UN CLÀSSIC: "Ja hem jugat cinc partits de Lliga, alguns molt difícils. Però per història dels equips i pel pes de les samarretes sí que és cert que el partit contra ElPozo és el primer gran partit de la temporada. I hem d’estar a l’alçada perquè aquest tipus de partits poden acabar marcant el curs. Si volem estar els primers a la classificació hem de guanyar aquest tipus de partits".

AFICIÓ: "Hem d’animar la gent que vingui, com ho fan sempre. Però encara més en aquests partits tan especials".

AMBICIÓ: "Seria bonic marcar un cicle guanyador amb el Barça, com han fet altres jugadors abans. Jo vaig viure el gran Barça com a adversari i era molt difícil intentar guanyar-los. Està clar que tenim jugadors de grandíssim nivell i treballem dia a dia per intentar posar el nostre nom en la història del Club. Estar al Barça és diferent en tots els sentits, es nota en moltes coses i ho diuen tots els jugadors que han passat per aquest club. Em sento orgullós de jugar al Barça".

Més notícies aquí