Esquerdinha: “Sento gratitud per ElPozo però toca pensar només en el Barça”

Esquerdinha: “Sento gratitud per ElPozo però toca pensar només en el Barça”

El brasiler es retroba aquest diumenge amb l’equip que li va obrir les portes del futbol sala europeu i adverteix que “tocarà estar a l’alçada perquè aquest tipus de partits poden marcar la temporada”

Si hi ha un gran protagonista a la prèvia del partit contra ElPozo, aquest és Esquerdinha. El brasiler va aterrar a Espanya de la mà del conjunt murcià l’any 2006 i amb ElPozo va guanyar el doblet de Lliga i Copa d’Espanya la temporada 2009/10. Ara, i després de cinc temporades a Rússia, es tornarà a enfrontar amb ElPozo, com ja va fer quan vestia les samarretes del Cartagena i el Segòvia. Segur que serà un moment especial per a ell, però el jugador està centrat en el Barça i s’ha marcat com a objectiu “treballar dia a dia per tornar a marcar un cicle guanyador i fer història amb el Club”.

Entrevista a Leandro Esquerdinha, jugador del FC Barcelona Lassa

ELPOZO: "El més bonic de l’esport és precisament això. Retrobar-te amb equips on has estat i amb companys amb els quals has jugat. Vaig jugar cinc temporades allà i és l’equip que em va portar a Espanya i em va obrir les portes del futbol sala europeu, i per això els estic molt agraït. Però ara estic aquí molt feliç i està clar que diumenge em toca pensar només en el Barça".

UN CLÀSSIC: "Ja hem jugat cinc partits de Lliga, alguns molt difícils. Però per història dels equips i pel pes de les samarretes sí que és cert que el partit contra ElPozo és el primer gran partit de la temporada. I hem d’estar a l’alçada perquè aquest tipus de partits poden acabar marcant el curs. Si volem estar els primers a la classificació hem de guanyar aquest tipus de partits".

AFICIÓ: "Hem d’animar la gent que vingui, com ho fan sempre. Però encara més en aquests partits tan especials".

AMBICIÓ: "Seria bonic marcar un cicle guanyador amb el Barça, com han fet altres jugadors abans. Jo vaig viure el gran Barça com a adversari i era molt difícil intentar guanyar-los. Està clar que tenim jugadors de grandíssim nivell i treballem dia a dia per intentar posar el nostre nom en la història del Club. Estar al Barça és diferent en tots els sentits, es nota en moltes coses i ho diuen tots els jugadors que han passat per aquest club. Em sento orgullós de jugar al Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut