Sito: “L’ambient serà una prova molt dura per a nosaltres”

Sito: “L’ambient serà una prova molt dura per a nosaltres”

L’entrenador reconeix que han dut a terme sessions d’entrenament amb condicions similars a les que es trobaran al Pionir Arena

L’entrenador del Barça Lassa, Sito Alonso, ha valorat aquest dijous al matí en roda de premsa el difícil partit que haurà d’afrontar l’equip aquest divendres a la pista de l’Estrella Roja de Belgrad. El tècnic aragonès ha destacat la dificultat de disputar el primer partit fora de casa a l’Eurolliga, en un plaça tan complicada com la de Belgrad. “El partit serà una prova molt dura per a nosaltres, jugarem en una pista on hi haurà un gran ambient i segur que ens trobarem amb dificultats”, ha explicat Alonso.

L’entrenador també ha destacat que l’equip treballa des de fa dies per acostumar-se a l’ambient que es trobaran al Pionir Arena: “Hem practicat als entrenaments el fet de jugar amb molt soroll a la megafonia o sense poder parlar en atac, per tal d’habituar-nos a l’ambient ensordidor que ens trobarem a Belgrad”.

Molt satisfet amb l’inici de temporada al Palau Blaugrana

Sito Alonso s’ha mostrat molt satisfet amb l’inici de temporada que ha tingut l’equip al Palau Blaugrana, demostrant “lluita” i “il·lusió” davant l’afició. “Els jugadors han generat il·lusió a l’afició en aquests primers partits, amb l’ambició que han demostrat al Palau”, ha confessat el tècnic.

Per acabar, l’entrenador ha valorat molt positivament l’actitud dels seus jugadors en aquest inici de temporada: “La nostra identitat ha de ser la lluita i l’entrega”, ha destacat el nou entrenador del Barça Lassa.

Cal recordar que el Barça Lassa s’ha desplaçat a Belgrad amb tots els seus disponibles tret de Víctor Claver i Rakim Sanders.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut