Un Clàssic de la Copa del Rei a Son Moix

Un Clàssic de la Copa del Rei a Son Moix

El Barça Lassa s’enfronta al Palma Futsal als vuitens de final de la Copa del Rei a partit únic i amb el record present de l’eliminació de fa dues temporades a les semifinals (20,30h)

Partit sense xarxa a Son Moix. Vuitens de final de la Copa del Rei a partit únic entre dos dels candidats al títol, el Palma Futsal i el Barça Lassa (20,30h, sense televisió). “No val una altra cosa que no sigui la victòria”, advertia Andreu Plaza a la prèvia, que també remarcava la importància de “saber canviar el xip” després de la derrota de diumenge a la lliga contra ElPozo (2-3). Els blaugrana s’hauran de sobreposar a les baixes ja conegudes de Ferrao i Sergio Lozano per superar a un Palma Futsal extramotivat i que comptarà amb el suport d’una afició entregada i que omplirà Son Moix.

Un Palma Futsal-Barça Lassa és un clàssic de la Copa del Rei. Serà la quarta eliminatòria entre els dos equips. Les dues primeres van ser als quarts de final i es van decidir del costat blaugrana les temporades 2011/12 a Palma (2-2 i passa el Barça als penals); i 2013/14 al Palau (4-2).  I l’últim precedent va ser en les semifinals de la temporada 2015/16 i va resultar favorable al Palma Futsal (1-2 al Palau, i 4-3 a Palma). El Barça Lassa començarà a Palma, doncs, el camí per reconquistar un títol que ha guanyat en 4 ocasions de forma consecutiva, entre el 2011 i el 2014.

Aquesta temporada el Barça i el Palma Futsal ja s’han enfrontat una vegada en el partit de la segona jornada de lliga. El Barça va superar al Palma per 6-3 amb doblets de Dyego i Ferrao, i dos gols més d’Aicardo i Adolfo. El nou Palma que ara dirigeix l’exjugador Antonio Vadillo és un dels equips que millor s’ha reforçat aquesta temporada amb les arribades de Lolo i Pazos (Movistar Inter) i l’exblaugrana Diego Quintela.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut