Barça Lassa – Arenys de Munt: Una cita per fer passos endavant

Barça Lassa – Arenys de Munt: Una cita per fer passos endavant

El conjunt blaugrana rep els maresmencs amb la voluntat de mantenir el ple de victòries i de continuar millorant un model de joc que implica encert de cara a porteria

L’inici de l’OK Lliga és per emmarcar, però sempre hi ha marge per a la millora. El Barça Lassa acumula 21 gols a favor i només 2 en contra, fet que l’etiqueta com a millor equip en atac i en defensa. La solidesa de l’equip barcelonista tornarà a posar-se a prova a aquest dissabte (18.00 hores, Barça TV) al Palau Blaugrana, en el duel corresponent a la quarta jornada i contra l’Arenys de Munt.

“Juguem contra un equip que encara no ha puntuat, però tenen un hoquei molt directe i segur que posaran les coses molt difícils”, ha explicat Edu Castro. Després ha assegurat: “Intentarem assolir un nivell alt de ritme i tenir efectivitat de cara a porteria”. “Tot el que sigui fer passos endavant en el model de joc és important”.

Un dels al·licients d’aquest partit és el retrobament dels germans Jordi i Marc Roca en una pista. Jordi Roca, segon entrenador blaugrana, va dirigir el primer equip maresmenc les campanyes 2013/14 i 2014/15, i, segons Edu Castro, “el coneixement den Jordi sobre l’equip és important”. “Fa molts anys que l’Arenys treballa molt bé la base i fruit d’això estan ara a l’OK Lliga”.

Ignacio Alabart: “Cada dia estem millorant més”

Els aficionats del Palau Blaugrana podran tornar a gaudir del joc, entre d’altres, d’Ignacio Alabart, que ja suma quatre dianes en tres jornades d’OK Lliga. El gallec ha indicat: “Esperem un equip molt atrevit, que vindrà al Palau amb molta il·lusió després de l’ascens”. El jugador més jove de la plantilla ha afirmat: “Serà un partit complicat, com tots els que hem tingut fins ara, i intentarem aconseguir un bon resultat”.

Quant al joc de l’equip, Alabart ha dit que “cada dia estem millorant més”. A títol particular, ha comentat: “Tothom m’ha acollit molt bé, estic molt content i molt il·lusionat” amb l’inici de la temporada. També ha subratllat que no el sorprèn “la capacitat de gol per la qualitat que hi ha a l’equip i, a més, pel joc vistós que estem fentA l’afició li agradarà”, ha conclòs

El retorn de l’Arenys de Munt

L’Arenys de Munt ha tornat a la màxima categoria després d’haver-hi estat per última vegada la temporada 1997/98. L’equip de Marc Comalat va aconseguir l’ascens amb un bloc que aquest estiu ha patit diversos canvis. Alain Rivero ha substituït el porter Ernest Burgaya (Vic), mentre que s’hi han incorporat Jordi Galán i Gerard Cusachs (Vilafranca), l’italià Andrea Bolcato (Girona) i Xevi Gurri (Barça B). Els tres primers resultats no els han acompanyat, ja que han perdut davant el Vendrell (3-1), el Girona (3-4) i el Caldes (2-6). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut