El Rivas, rival als quarts de final de la Copa del Rei

El Rivas, rival als quarts de final de la Copa del Rei

Serà una eliminatòria a partit únic que es disputarà a Madrid el proper 14 o 15 de novembre

El Barça Lassa ja té rival per a l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei. Serà el CD Rivas, un equip madrileny de Segona Divisió que s’ha convertit en matagegants de la competició després d’eliminar al Catgas en vuitens i al Llevant el l’eliminatòria de setzens de final. Serà una eliminatòria a partit únic que es disputarà a la pista de Rivas, al Parque Sureste, a la localitat madrilenya de Rivas-Vaciamadrid. Cal recordar que el Barça ve d'eliminar el Palma Futsal als vuitens de final (0-2).,

La resta d’eliminatòries

Els quarts de final de la Copa del Rei han deparat els següents emparellaments: Ríos Renovables Zaragoza- Plásticos Romero Cartagena; Movistar Inter- CA Osasuna Magna; CD Rivas- FC Barcelona Lassa; i Jaén Paraíso Interior- Naturpellet Segovia. Sens dubte, doncs, l’eliminatòria estrella d’aquests quarts de final serà la que enfrontarà a Inter contra Xota, els dos primers classificats de Primera.

Les valoracions d’Andreu Plaza

“Està clar que seria hipòcrita si no reconeguéssim que era el rival que volíem, però  hem de tenir tot el respecte del món  per a un equip que ja ha eliminat a dos Primeres i que segur que a la seva pista no ens ho posarà gens fàcil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut