Els equips benjamins continuen intractables

Els equips benjamins continuen intractables

Els quatre equips benjamins i el Prebenjamí compten per àmplies victòries tots els seus partits i no han cedit cap punt des de l’inici de Lliga

CADET A – ESCOLA FUTBOL GAVÀ

Victòria incontestable a la Ciutat Esportiva (6-0)

El Cadet A continuarà, una setmana més, al capdamunt de la classificació, empatat a 18 punts amb l’Espanyol, després de vèncer l’Escola Futbol Gavà per 6-0 en una gran exhibició coral de l’equip. Els nois de Franc Artiga, tot i començar amb un bon ritme de joc i pressionant, no s’han pogut avançar en el marcador fins al minut 36, quan Ansu ha estrenat el compte golejador culer al partit en rematar de cap un centre des de la banda. Aschalew (min 45) i Pablo (min 56), s’han encarregat de sentenciar el partit només començar la segona part. Cap a l’equador de la segona part, els barcelonistes han marcat tres gols consecutius mitjançant Zacarias (min 73), Andy (min 74) i Arnau (min 76), en pròpia porta. El següent compromís dels blaugranes serà el proper dissabte a la Ciutat Esportiva davant el Sant Cugat, quinzè classificat.

SANT ILDEFONS - CADET B

Primera derrota de la temporada (1-0)

La cinquena jornada de la Lliga Preferent no va portar bones notícies per als nois de Sergi Milà, ja que no van sumar punts per primera vegada en la competició. Una derrota que va fer perdre posicions en la classificació al conjunt blaugrana, vuitè (amb un partit menys). La primera part va ser igualada, tot i les nombroses oportunitats fallades pels blaugranes, i no va ser fins al minut 45 quan es va desfer el 0-0 al marcador a causa del gol del Sant Ildefons, obra d’Àlex Bernal.

El conjunt blaugrana es va dirigir al vestidor amb la intenció de capgirar el marcador a la segona meitat. No obstant això, l’electrònic del següent període no es va moure. Tot i els revulsius que va introduir l’entrenador culer i les noves ocasions creades, el Cadet B no va perforar la porteria contrària i, d’aquesta manera, aconseguir un resultat que li permetés sumar punts. La primera derrota a la Lliga es va confirmar. Al següent partit, l’equip blaugrana rebrà a la Ciutat Esportiva el seu immediat perseguidor a la taula, el Prat, novè classificat.

GIMNÀSTIC MANRESA - INFANTIL A

Empat sense gols a Manresa malgrat les nombroses oportunitats (0-0)

Arribava el conjunt blaugrana a Manresa amb l’objectiu de seguir al capdamunt de la classificació. Ho ha aconseguit, però l’empat davant els locals comporta que els seu perseguidor més immediat, la Damm, l’iguali a la primera posició del campionat, amb 16 punts. El Gimnàstic de Manresa, setè classificat, feia ja algunes jornades que estava abonat a l’empat, i finalment amb els culers han repetit resultat en un camp que sempre és molt complicat. Els blaugranes van veure, a més, com els anul·laven dos gols i com al final reclamaven, sense sort, penal a favor a la darrera jugada sobre Gavi. Diumenge vinent, els blaugranes buscaran retrobar-se amb el triomf davant el Sant Gabriel, onzè classificat, a casa.

CAMBRILS UNIÓ - INFANTIL B

Tercer triomf consecutiu (0-5)

El conjunt blaugrana s’imposa amb autoritat a Cambrils i ja són tres les victòries consecutives per als nois de David Sánchez. El partit a terres tarragonines es presentava com una bona oportunitat per seguir pressionant els dos conjunts que es troben per sobre dels culers a la classificació, el FIF Lleida i el Lleida Esportiu. El partit s’ha posat de cara molt aviat, amb un penal transformat per Cristóbal (min 8). No es faria esperar gaire el segon gol, obra de Sergi (min 14) en un remat de cap de falta lateral. Encara hi hauria un gol més a la primera meitat: Solo Traoré posaria el 0-3 al minut 26 i seria ell mateix, fent un doblet, qui s’encarregaria de posar el 0-4 al marcador (min 62). Amadou tancaria la golejada (min 69). Els culers, tercers classificats, pensen ja en el seu proper partit de Lliga. El seu perseguidor més immediat, l’Escola de Futbol Sant Pere Sant Pau, visitarà la Ciutat Esportiva.

IGUALADA - ALEVÍ A

Bon potencial ofensiu i defensiu de l’equip de Marc Serra (0-4)

El camí dels nois de Marc Serra a la Lliga continua intractable després de la cinquena jornada de Lliga: 15 punts de 15 possibles. 38 gols a favor i només tres en contra. El partit enfrontava un Igualada irregular contra un conjunt culer imbatut. La diferència en la classificació entre tots dos rivals es va traslladar al camp amb el primer gol dels blaugranes. Arnau Pradas, el màxim golejador de l’Aleví A, va ser l’autor (min 19). No obstat això, i tot i la capacitat anotadora de l’equip blaugrana, el partit no es va resoldre fins a les acaballes. Amb cinc minuts elèctrics, el conjunt de Marc Serra va reafirmar la victòria amb dos gols d’Alejandro Domínguez i un d’Hèctor Fort, que van establir el 0-4 definitiu. A més, per tercera vegada en competició de Lliga, l’Aleví A va deixar la porteria a zero. Una setmana més, el conjunt blaugrana ocupa el primer lloc de la classificació sense haver perdut cap punt. El pròxim partit serà una prova de nivell. El segon classificat, l’Escola de Futbol Gavà, visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ B – MANLLEU

Golejada per anar sumant punts (7-0)

Els blaugranes s’han endut la victòria davant el Manlleu amb una golejada aconseguida amb molt bon joc. Els nois de Jordi Pérez han repartit els seus gols durant els diferents períodes del matx. Al minut 4, Pol Montesinos ja obria el compte per als barcelonistes. No seria el seu únic gol, ja que signaria un hat-trick marcant dos gols més als minuts 20 i 40. Els altres golejadors del partit han estat Dereck López (min 16), Santos Ortiz (min 31), Nicolas Expósito (min 45) i Tomas Marques (min 56). El proper diumenge, l’equip blaugrana, que colidera la classificació empatat amb l’Espanyol amb 15 punts, buscarà el sis de sis davant el Sant Gabriel, penúltim classificat.

CASTELLDEFELS - ALEVÍ C

Efectius en atac i sòlids en defensa (0-7)

L’equilibri entre el joc ofensiu i defensiu dels nois de Daniel Horcas els va dur a reforçar-se a dalt de tot de la classificació. Una tònica que els blaugranes mantenien des de l’inicI de Lliga. En el matx contra el Castelldefels, Lamine Nasraqui va obrir el marcador en els primers compassos del partit (min 5). El mateix davanter blaugrana va materialitzar el segon gol al minut 18, Marc Bernal (min 25) i Landry Farré (min 43) obririen escletxa fent el 0-4. L’equip culer no va aixecar el peu de l’accelerador i en va marcar tres més fins a establir el 0 a 7 definitiu. David Saéz, Lamine Nasraqui i David Escoda van ser els autors dels gols que van refermar la victòria de l’Aleví C. Amb el partit contra el Castelldefels, els nois de Daniel Horcas van sumar 45 gols a favor i només 3 en contra. Les bones actuacions en defensa i en atac els van permetre guanyar els primers quatre partits de la competició i liderar la classificació. El pròxim partit de l’Aleví C serà contra Sant Ildefons, segon classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ D - MARTINENC

Golejada que permet retallar punts als primers classificats (7-0)

La quarta jornada de Lliga va permetre als blaugranes escalar una posició en la taula, fins al cinquè lloc, i reduir la distància de punts amb el quart i el tercer classificats. Els nois de Pau Moral van aconseguir una victòria contundent a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Martinenc (7-0). En la faceta golejadora, l’Aleví D va tenir molts protagonistes, ja que sis jugadors van marcar un gol: Jan Martínez, Rubén Núñez, Gerard Ruiz de Valdivia, Lassana Diaby, Guillem Víctor i Albert Navarro. L’empenta ofensiva de l’equip culer va fer que el Martinenc es marqués un gol en pròpia porta. El conjunt blaugrana visitarà la pròxima jornada el camp del Badalona, setè classificat.

ESCOLA FUTBOL GAVÀ - BENJAMÍ A

Els blaugranes continuen intractables (2-8)

El conjunt blaugrana va establir un avantatge inicial de cinc gols, que van deixar el partit encarrilat. Albert Vicens, Samakou Nomoko (2), Arnau Mares i Roger Casadevall van ser els autors de les dianes. El Gavà va aconseguir reduir distàncies en el marcador, però el Benjamí A va contrarestar ràpidament el gol encaixat amb dues dianes més, una d’Arnau Mares i una altra en pròpia porta. El resultat va veure dos gols més abans de la finalització del matx. Ambdós conjunts van aconseguir marcar. L’últim gol del Benjamí A va ser a càrrec de Nil Teixidor. Aquest bon resultat a domicili certifica la quarta victòria consecutiva de la temporada; tots els partits els conten per triomfs. El Benjamí A, segon amb un partit menys a un punt del Sant Cugat, jugarà el proper dimecres a casa el partit ajornat de la segona jornada contra el Manresa (19.30 hores) i el proper cap de setmana jugarà contra l’Igualada, setè classificat.

BENJAMI B – ESCOLA F. MATARÓ

Una desena de gols per seguir guanyant (10-2)

L’equip blaugrana s’ha imposat còmodament a l’Escola de Futbol Mataró per 10-2. Els del Maresme, tot i aconseguir marcar-ne dos per mitjà de l’exblaugrana Nuhu Fofana, no han pogut frenar el festival ofensiu culer. Per part barcelonista, Broulaye Chama i William Bossou, amb tres gols cadascú, han estat els màxims golejadors d’un enfrontament on també han marcat Pol López (2), Alex Cantarell i Eric Muñoz, en pròpia porta. El proper partit per als nois de Juan Antonio Gil, colíders empatats a 15 punts amb l’Espanyol, Damm i Sant Cugat, serà al camp del Parets, setè classificat.

BENJAMÍ C - CUBELLES

Quarta victòria consecutiva amb pluja de gols (7-1)

Tot i el resultat ampli, l’equip blaugrana es va haver de refer del gol matiner (m. 1) del conjunt visitant. 19 minuts per perforar la porteria rival, però vuit per aconseguir la remuntada i ampliar distància en el marcador. Al Benjamí C li va costar marcar el seu primer gol. No obstant això, la insistència va tenir premi. A partir del primer, obra de Marc García, en van arribar quatre de consecutius per posar el 5-1. Iu Martínez, Raúl Expósito, en dues ocasions, i Michal Zuk van posar el 5-1 al marcador. A partir d’aquest moment, el Cubelles no va poder amb un equip culer superior, que va aconseguir dos gols més per mediació de David Obinna i, una altra vegada, Iu Martínez. Amb aquest resultat, els nois d’Albert Puig, colíders amb L’Hospitalet B, van sumar la quarta victòria consecutiva i solament conten per triomfs els partits de Lliga. El Can Buxeres, catorzè classificat, serà el proper rival del Benjamí C, que repetirà com a local.

DAMM B - BENJAMÍ D

Victòria sòlida a domicili per mantenir-se al capdamunt (0-4)

L’equip culer va acabar la quarta jornada de Lliga com a colíder de la classificació amb 12 punts empatat amb l’Hospitalet A i l’Escola Premier Barcelona. Els nois de David Sánchez van començar a encarrilar el partit al camp de la Damm des dels primers compassos gràcies als gols de Fran Orduña (m. 4) i Omar Boiro (m. 10). La quarta victòria consecutiva en la competició domèstica del Benjamí B es va materialitzar amb el tercer gol, d’Ethan Rodríguez, i el quart gol, altra vegada de Omar Boiro. El davanter blaugrana està en ratxa de doblets, ja que en la jornada anterior també el va aconseguir. En la cinquena jornada el Benjamí D mirarà de donar continuïtat a la ratxa d’imbatibilitat al camp del cuer, el Viladecans B.

CIUDAD COOPERATIVA - PREBENJAMÍ

Segueixen amb la bona dinàmica (1-4)

Els barcelonistes acumulen quatre victòries consecutives després de guanyar amb solvència fora de casa. Els nois de Dani Segovia, que dominaven el partit, han transformat aquesta superioritat en gols per acabar imposant-se per 1-4 al camp de la Ciudad Cooperativa. Els gols culers han estat marcats per Sergi Font (m. 23), Daniel Gallego (m. 26), Iñaki Piña (m. 28) i Jaime Arenas (m. 44). El Santfeliuenc, colista, serà el proper rival del conjunt blaugrana, líder empatat a punts amb el Can Vidalet, dissabte vinent a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut