El Barça Lassa d’hoquei patins, a punt per a un novembre intens i exigent

El Barça Lassa d’hoquei patins, a punt per a un novembre intens i exigent

L’equip blaugrana afronta set partits en un mes en què s’haurà de jugar contra rivals directes de l’OK Lliga i començar una il·lusionant Lliga Europea

Després d’un mes d’octubre en què s’ha començat l’OK Lliga amb bon peu, amb ple de victòries en les primeres quatre jornades i un balanç de 23 gols a favor i només dos en contra, ara arriba un mes de novembre que es presenta molt intens i exigent. El Barça Lassa jugarà un total de set partits –els tres primers en només set dies- i s’enfrontarà a rivals directes a l’OK Lliga i també començarà una Lliga Europea que es presenta com un nou repte il·lusionant.

Recam Làser Caldes – Barça Lassa (1/11;  12.30h; OK Liga TV): La cinquena jornada d’OK Lliga implicarà visitar una pista on s’haurà de lluitar de valent per aconseguir els tres punts. Els calderins han iniciat la competició amb bons resultats (7 punts de 9) i són cinquens a la taula.

Barça Lassa – Hockey Forte (5/11;  13.00h; Barça TV): El Palau donarà el tret de sortida a una nova edició de la Lliga Europea. L’equip amb més títols (21) de la màxima competició intercontinental intentarà sumar els primers tres punts de la fase de grups davant el potent conjunt italià, que ja va vèncer al Palau (3-4) en l’última eliminatòria de quarts de final.

Barça Lassa – Citylift Girona (7/11; 21.00h; Esport3 i OK Liga TV): Només dos dies després de partit europeu, el Palau acollirà la sisena jornada de lliga. Els de Ramon Benito arribaran després d’un bon inici. De moment no han perdut cap partit i són tercers amb 10 punts de 12 possibles.

Barça Lassa – HC Liceo (11/11; 16.00h; Esport3 i OK Liga TV): És un dels grans partits de la temporada, dels que estan subratllats en vermell. Després de quatre jornades, els d’Edu Castro i Juan Copa comparteixen el liderat de l’OK Lliga i s’espera un clàssic ple d’espectacle.

Reus Deportiu – Barça Lassa (18/11; 16.00h; Esport3 i OK Liga TV): Després de rebre el Liceo tocarà visitar un altre dels rivals directes pel títol d’OK Lliga. Els barcelonistes visitaran la pista on la temporada passada es va celebrar el títol amb l’objectiu d’aconseguir un bon resultat davant el vigent campió d’Europa.

Montreux Hockey – Barça Lassa (25/11; 19.00h; CERH TV): L’equip viatjarà a Suïssa l’última camp de setmana de novembre per jugar a Suïssa la segona jornada de la Lliga Europea. Sumar a fora també serà important per poder afrontar amb més garanties la tercera jornada contra el Benfica.

Barça Lassa  - PAS Alcoi (28/11; 21.00h; Barça TV i OK Liga TV): Un cop tornats de Suïssa s’haurà de pensar en el següent duel d’OK Lliga davant els alacantins. Els de Sergi Punset, que van visitar el Palau als quarts de final de la Lliga Catalana, han sumat els seus primers sis punts amb dues victòries a casa seva. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut