El balanç dels internacionals blaugrana

El balanç dels internacionals blaugrana

Tretze jugadors del Barça Lassa s’han concentrat amb les respectives seleccions durant l’última setmana, amb resultats diversos per a tots ells en els partits disputats

Aquest dimarts s’incorporaran als entrenaments del Barça Lassa la gran majoria de jugadors, que els últims dies han estat concentrats amb les respectives seleccions en l’aturada internacional. En total, 13 jugadors del conjunt de Xavi Pascual, a més del propi tècnic, han participat en les jornades de partits internacionals. Alguns d’ells han disputat partits amistosos, mentre que els jugadors francesos i Syprzak, amb Polònia, han participat en la Golden League a Dinamarca.

La selecció amb més presència blaugrana ha estat l’espanyola. Jordi Ribera va citar cinc jugadors del Barça Lassa: Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Valero Rivera, Viran Morros i Aleix Gómez. Tots cinc van jugar un doble amistós contra Alemanya. El primer va ser dissabte a Magdeburg i va acabar amb triomf espanyol per 24-26. 24 hores després es va repetir a Berlín, però la victòria va ser per als alemanys per 28-24.

A Dinamarca es van enfrontar cinc blaugranes més: quatre amb la selecció francesa (Sorhaindo, Dika Mem, N’Guessan i Yanis Lenne) i Kamil Syprzak, amb Polònia. Tots ells van participar en la Golden League juntament amb Noruega i Dinamarca. En el duel directe entre culers, França es va imposar clarament a Polònia (29-15). Els francesos, però, van caure en els altres dos partits contra Noruega (30-26) i els amfitrions (27-23). Syprzak, per la seva banda, va caure 26-25 i 27-32 contra Dinamarca i Noruega, respectivament.

Jure Dolenec, amb Eslovènia, va disputar dos amistosos contra Croàcia, amb derrota ajustada en el primera (21-20) i empat en el segon (26-26). Per últim, Alexis Borges s’estrenava amb la selecció portuguesa, també amb un doble amistós contra el combinat de Romania dirigit per Xavi Pascual. En aquest cas, els enfrontaments es van saldar amb dues victòries portugueses (29-24 i 27-22). Borko Ristovski, per la seva banda, va estar concentrat amb el combinat de Macedònia dirigit per Raúl González. Un cop finalitzades les jornades internacionals, els jugadors s’incorporaran aquest dimarts als entrenaments abans de viatjar a Galícia per jugar dimecres (20:30h) contra el Frigoríficos Morrazo de Cangas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut