Coneixes el passat sevillista d’Alfaro i Martínez?

Coneixes el passat sevillista d’Alfaro i Martínez?

Els jugadors andalusos del Barça B repassen la seva etapa sevillista abans d’enfrontar-se al seu exequip aquest diumenge al Miniestadi

Si per a alguns jugadors el partit d’aquesta jornada 12 serà especial, aquests són Jesús Alfaro i José Antonio Martínez. Tots dos van passar pel filial sevillista fa algunes temporades, tot i que no van coincidir. Aquests diumenge es retrobaran amb antics companys, i en aquesta entrevista repassen la seva etapa i els seus millors records.

Declaracions d'Alfaro:

"És un partit especial perquè vaig passar cinc anys molt bonics allà, des de la categoria juvenil, i la veritat és que és un club on vaig créixer, on m'he format i on per sort tinc dos amics que són paisans també del meu poble, que són Curro i Jose Antonio Caro".

"Aquesta setmana no he parlat amb ells i no vull tenir-hi cap contacte. A partir de diumenge parlem tot el que vulguis i d'abraçades, les que vulguis".

"Són un equip molt competitiu, que potser han perdut peces importants, però que al final mantenen molta base de l'any passat, i que crec que al final els resultats els aniran arribant. Esperem que no sigui aquesta setmana, i des d'aquí els desitjo que tant de bo aconsegueixin la salvació".

Declaracions de Martínez:

"Jo vaig estar-hi dues temporades, vaig jugar allà dues temporades i mitja, menys que el Jesús, però els records són inoblidables".

"L'últim any vam aconseguir pujar a Segona Divisió. Hi tinc una família. La majoria continuen allà, alguns ja n'han sortit, com jo, i, igual que el Jesús, després del partit estarem una estona junts, però durant les setmanes de competició cada un tira pel seu cantó".

"He vist gairebé tots els partits. És veritat que els ha faltat aquest puntet d'encert a les àrees, que solem dir. Continuen competint de la mateixa manera que l'any passat, en què els va anar tan bé, però no estan trobant aquesta determinació a les dues àrees".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut