Cursos d’Integritat a la Ciutat Esportiva

Cursos d’Integritat a la Ciutat Esportiva

El Femení B, el Femení Juvenil-Cadet, els Cadets i els Infantils han assistit aquest dijous a una xerrada per part del Departament d’Integritat de LaLiga

Els cursos d’Integritat de la LaLiga han tornat aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Esglaonadament, els participants han estat els Cadets i els Infantils i el Femení B i el Femení Juvenil-Cadet.

Durant les xerrades, celebrades aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, s’han tractat diversos temes, com ara la manipulació de resultats esportius, les apostes, el respecte a la diversitat, el ‘fair play’ i el bon ús de les xarxes socials.

L’encarregat d’impartir el curs ha estat Pedro Tomás, del Departament d’Integritat de la LaLiga. Hi han assistit tots els jugadors i jugadores dels equips participants, així com tots els tècnics. Es tractaven d’unes sessions personalitzades en funció de l’edat dels presents.

Al llarg de la temporada, la Lliga de Futbol Professional està portant a terme aquest curs a tots els clubs de les màximes categories masculines i, per tercer any, també femenines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut