Andreu Plaza: “Estic segur que l’equip reaccionarà contra el Palma”

Andreu Plaza: “Estic segur que l’equip reaccionarà contra el Palma”

El tècnic i Joselito fan autocrítica després de la primera derrota de la temporada contra ElPozo i remarquen que a la Copa del Rei “ja no hi ha marge d’error”

Toca girar ful. La competició no dona treva i no hi ha temps per a les lamentacions després de la derrota contra ElPozo. L’equip ha de tornar a canviar el xip i centrar-se ara en la Copa del Rei, en un partit a caixa o faixa contra el Palma Futsal de vuitens de final a Son Moix (dimarts, 20.30 h).

“Sempre s’ha de mirar el costat positiu, la derrota contra ElPozo ens ha baixat a la terra i ens ha recordat que si no estem al 100% els rivals no perdonen”, ha dit Plaza en un exercici d’autocrítica. “Ara el dol ens ha de durar només 12 hores i toca reaccionar contra Palma”, ha dit el tècnic del Barça Lassa. Sobre el poc temps per preparar el partit de Copa, Plaza explica que “la referència del partit de Lliga contra el Palma ens ajuda perquè fa menys d’un mes que vam jugar contra ells”.

En el mateix sentit s’ha expressat Joselito. “Va ser un pal la derrota contra ElPozo, però ja no podem tornar enrere i la part bona és que tenim una bona oportunitat per girar full ràpidament i toca donar el màxim perquè a la Copa no val una altra cosa que no sigui guanyar”, ha dit. Sobre el Palma, Joselito ha advertit que “serà un partit molt dur, tenen un gran equip i a Son Moix són encara més perillosos perquè tindran el pavelló ple”, ha remarcat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut