ICL Manresa – FC Barcelona Lassa B (91-76): El segon quart els condemna

Un parcial de 32 a 11, en segon quart, deixa sense opcions al segon equip de la secció de bàsquet

Els blaugranes visitaven la pista del líder de la competició, el ICL Manresa, i un mal segon quart els va deixar sense opció a poder assolir un triomf a la pista d’uns dels favorits per retornar a l’ ACB.

Tot i un inici de partit on els manresans dominaven en el marcador, els joves de Julbe apretaven i assolien un meritori 23 a 20, a la fi del primer quart, però en el segon quart els locals van superar àmpliament en el marcador el FC Barcelona Lassa B i amb un parcial de 32 a 11, marxaven al descans amb un 55 a 31 que deixava pràcticament decidit el partit.

En el tercer quart la igualtat va tornar i el Barça Lassa B reduïa la diferència amb un parcial favorable de 15 a 20, per finalitzar el tercer període amb 70 a 51. En el darrer quart els blaugranes van intentar retallar les diferències i tot i assolir un altre parcial favorable de 21 a 25 no van poder recuperar-se en el marcador i van caure per 91 a 76.