Gerard López:

Gerard López: "El Sevilla Atlètic és un equip perillós i atrevit”

El tècnic del filial confia a tornar a guanyar al Mini i enllaçar la segona victòria consecutiva a casa

El Barça B rep la visita del Sevilla Atlètic al Miniestadi en la dotzena jornada de La Liga 123 (12.00 h / LaLiga123 TV) aquest diumenge al matí. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions de Gerard López:

“És un equip perillós, amb bones característiques quant a possessió de pilota, atrevit, i estan bé físicament per l’edat que tenen. Duel de filials, segurament amb més necessitat per part d’ells pel que fa a classificació però també per part nostra, per continuar en la bona dinàmica de resultats i de fer-nos forts al Mini, com ja vam fer l’últim partit contra el Lorca”.

“Nou de nou punts, això és el que espero d’aquesta setmana amb tres partits. Fa poc ja vam tenir aquest triple partit durant la setmana i vam anar de menys a més. És una setmana important per no perdre, és el més bàsic”.

“Tot i les baixes, la gent està entrenant-se bé, sé que puc confiar en els que tinc. El més important és competir bé durant la setmana i entrenar-se al 100% tots. No tinc cap problema amb el fet danar variant onzes i que la gent vagi tenint el seu moment”.

Tots els disponibles, citats

En jugar diumenge al matí, el tècnic Gerard López no ha donat llista de convocats. Tots els jugadors disponibles estan citats per esmorzar plegats abans d’anar cap al Miniestadi. Allà, se sabrà l’alineació i la banqueta, a més de la resta de descartats. R. Tarín, R. De Galarreta, R. Mujica i Varo són baixes segures per lesió, mentre que Palencia i Fali, que shan entrenat aquest dissabte amb el grup, estan més prop del seu retorn. David Costas i O. Busquets estan convocats amb el primer equipo per a jugar contra l’Athletic Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut