El planter femení no afluixa

El planter femení no afluixa

Tres victòries i un empat, el balanç del futbol formatiu femení del cap de setmana
Els quatre equips del planter femení afrontaven un altre cap de setmana exigent amb sortides i partits a la Ciutat Esportiva compromesos. Tres triomfs i un empat és el bagatge que van assolir les culers. A continuació repassem els partits:

Femení B – Europa (5-2)
Una primera meitat letal de cara la porteria contrària va decidir un dels duels més exigents per al filial. Les escapulades es van avançar aviat (minut 8), però la reacció de les blaugrana va ser fulgurant i ja manaven per 4-1 al descans, amb gols de Sara Ismael, un en pròpia porta, Tere Morató i Ainhoa. Les revolucions baixarien a la segona meitat. Un Europa insistent retallaria distància al minut 80, fet que activaria les alertes de les locals, que van sentenciar en temps de descompte per mitjà de Sara Extremera. D’aquesta manera, el campió dels dos últims campionats de la Segona Divisió segueix comandant la competició.

Sant Gabriel – Juvenil-Cadet (2-2)
En una sortida sempre complicada, el conjunt que dirigeix Kiko Meléndez va tenir la victòria a tocar i se li va escapar en l’últim sospir. Les visitants van engegar de manera immillorable i al quart d’hora ja manaven amb dos gols de Bruna Vilamala. El rival, però, va marcar al primer temps i acabaria empatant al minut 89, en un final molt cruel.

Igualada – Infantil-Aleví (2-4)
Les noies entrenades per Jesús López Pecho van culminar una meritòria remuntada en un matx que se’ls hi havia posat coll amunt amb un 2-0 inicial. Tot seguit, les dianes de Nina Pou, Aina Roman, Magalí Capdevila i Laia Martret van ser providencials. Així, el Barça és un dels tres equips que ha guanyat els quatre partits disputats.

Aleví-Benjamí – EF Manu Lanzarote (4-1)
Les més menudes, que aquest curs presenten moltes cares noves, continuen en una bona línia. A la Ciutat Esportiva, es van emportar un duel complicat gràcies a un doblet de Martina Pubill al primer període i un altre d’Andrea Cano, al tercer. L’equip acumula un ple de de victòries i és líder per la millor diferència de gols després de quatre jornades.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut