Ple de victòries dels alevins

Ple de victòries dels alevins

Els quatre equips blaugranes guanyen els seus partits i consoliden el seu bon inici de temporada en un cap de setmana amb 12 victòries i només una derrota

CADET A - SANT CUGAT

Bon joc i pluja de gols per continuar líders (7-0)

Els nois de Franc Artiga es mostren intractables una temporada més. Setè partit de la temporada i setena victòria contra un San Cugat que va sortir golejat de la Ciutat Esportiva Joan Gamper (7-0). El Cadet A va encarrilar el triomf en el primer quart d’hora de partit amb dos gols. Zacarías i Jaume Jardí van ser els encarregats de donar avantatge al conjunt culer. Van haver de passar 24 minuts per veure la següent ratxa anotadora del partit, amb tres gols quasi consecutius: Marc Faja (m. 36), Àlex Rico (m. 39) i Ansu (m. 44).

La segona meitat no va ser diferent pel conjunt blaugrana. Van sortir del túnel dels vestidors amb l’objectiu de no relaxar-se. Tant és així, que als sis minuts de la segona part Ansu repetia com a golejador i, d’aquesta manera, donava una amplia renda al Cadet A. El màxim golejador de l’equip de Fran Artiga, Jaume Jardí, va establir el resultat definitiu. El resultat no solament va certificar el bon moment ofensiu, sinó també defensiu. En el partit contra el Sant Cugat van deixar la porteria a cero, com en tres partits anteriors. La pròxima jornada el Cadet A es desplaçarà a Sabadell, tretzè classificat.

CADET B – PRAT

Golejada per escalar posicions (8-1)

Molt bona imatge la que va oferir el Cadet B el passat dissabte contra el Prat a la Ciutat Esportiva. Els nois de Sergi Milà van imposar-se per 8-1 en un partit on van deixar evident la línia de joc ofensiu, al més pur ADN Barça, que practiquen els equips del futbol formatiu amateur amb circulació ràpida de la pilota sempre buscant l’espai. Àlex Ginard (m. 19) i Xavi Simons, de penal (m. 35), han encarrilat el partit a la primera meitat. La segona part ha estat de domini absolut blaugrana. Leo dos Reis (m. 50 i m. 76), Marc Pelaz (m. 60), Toni Quetglas (m. 64), Fermín (m 71) i Arnau Farnós (m. 79) han signat els gols de la victòria. El Cadet B és ara sisè, amb un partit menys, a només tres punts del líder, el Sant Ildefons. La propera jornada visitarà el camp de l’Atlètic Segre, darrer classificat del Grup 1 de Preferent.

INFANTIL A – CORNELLÀ

Victòria de prestigi per seguir líders (5-0)

L’Infantil A de Carles Martínez ha aconseguit avui una important victòria de prestigi contra un rival que, pel seu esperit de lluita, sempre resulta molt complicat de superar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Però si alguna cosa té aquest Infantil A és que sap tirar de repertori, de manual blaugrana, per imposar-se als seus rivals. Ahir, va ser Xavi Planas qui va obrir el camí de la victòria amb dos gols. El primer, amb el que s’arribava al descans, el va marcar al minut 8 i el segon al minut 40, quan només s’havien disputat 5 minuts de la segona part. Gavi, inspirat com sempre, va anotar el 3-0 al minut 43. El Cornellà es va obrir per intentar reduir diferències i l’Infantil A ho va saber aprofitar. Ilias, de penal, va fer el 4-0 i Jordi Coca va tancar la golejada al minut 56. L’Infantil A lidera la Divisió d’Honor empatat a 19 punts amb la Damm. La propera jornada visita el camp del Sant Gabriel, vuitè classificat.

INFANTIL B – SAN PEDRO SAN PABLO

Una jugada desafortunada condemna als blaugranes (0-1)

L’Infantil B de David Sánchez va encaixar la segona derrota de la temporada en aquesta categoria tan complicada com és la Preferent on s’enfronten a nois un any més grans. El San Pedro San Pablo és va endur la victòria per 0-1 gràcies al solitari gol d’Edgar al minut 6 quan va aprofitar un error defensiu blaugrana. El Barça va buscar el gol des d’aleshores, però sense fortuna. Va obrir joc per les bandes, va intentar-ho pel centre, però sense sort. Els visitants, que només han encaixat dos gols en aquesta Lliga, es van fer fort al darrera, amb molt d’ordre, i van saber defensar la mínima avantatge fins el final. L’Infantil B és ara cinquè, amb un partit menys, a 4 punts del FIF Lleida. La propera jornada torna a jugar a casa contra l’Atlètic Segre, vuitè classificat.

ALEVÍ A – ESCOLA F. GAVÀ

Dos grans gols donen la victòria (2-0)

Els primers 15 minuts del partit van ser de domini del conjunt culer, però no va ser capaç de materialitzar les diverses ocasions que va tenir. Quan el primer quart semblava avocat a acabar en empat a cero, Iván Rodríguez va aconseguir desencallar el matx amb un gran gol. Jan Quiles va millorar la diana marcada pel seu company i va convertir un llançament de falta impecable per establir el 2-0. El conjunt de Marc Serra va seguir intentant ampliar les distàncies. Les ocasions arribaven, però l’equip culer no va poder marcar més gols. Tot i les úniques dues dianes, l’Aleví A manté una gran efectivitat golejadora des de l’inici de temporada, 40 gols en sis partits. Aquesta bona ratxa permet als nois de Marc Serra continuar líders, amb 5 punts d’avantatge sobre el Sant Andreu B. El conjunt blaugrana anirà al camp del Sabadell, desè classificat, la propera jornada.

SANT GABRIEL  – ALEVÍ B

Sisena victòria consecutiva en un gran inici de temporada (1-4)

L’Aleví B va sumar ahir la sisena victòria de la temporada al camp del Sant Gabriel (1-4). Un ple de victòries que el permet coliderar el Grup 2 de la Preferent amb l’Espanyol A. Els nois de Jordi Pérez van haver d’esperar al segon quart per encarrilar la victòria. Tomás Marques, al minut 20, va obrir el marcador. Després vindrien els gols de Santos Ortiz (m. 24) i Jan Encuentra (m. 29) abans de que els locals anotessin el seu gol. Pol Montesinos, al minut 59, va fer el 1-4 definitiu. L’Aleví B juga la propera setmana a casa contra el Vic Riuprimer, quart classificat a només tres punts dels blaugranes.

ALEVI C – SANT ILDEFONS

Victòria contundent i líder destacat (10-0)

Si hi ha un equip que està signant un inici de temporada espectacular és l’Aleví C. Els nois de Dani Horcas van golejar dissabte al Sant Ildefons (10-0) i lideren el Grup 1 de la Primera Divisió amb un ple de cinc victòries que suposen 15 punts. Els registres són, a més, per emmarcar: 55 gols a favor i només tres en contra. Cornellà C, Sanfeliuenc i Santboià són segons amb 12 punts. Lamine Yamal, amb un hat trick, Marc Bernal i Gibert Jordana, amb dos gols cadascú, i Xavi Castellanos, Òscar Torrellas i Landry Farré van marcar els gols de la victòria. El Sitges, sisè classificat, serà el proper rival dels blaugranes.

BADALONA B - ALEVÍ D

Un triomf que reforça la dinàmica positiva de l’equip (1-10)

L’Aleví D ha encadenat la tercera victòria consecutiva i ja és quart classificat a només un punt del líder, l’Europa B. Els nois de Pau Moral necessitaven un triomf convincent, en un camp dels complicats, com és el del Badalona, per reforçar la dinàmica positiva en la que es troben. L’1-10 assolit ahir permet a l’equip encarar amb més confiança les properes jornades. Ahir, el partit el va obrir Xavi Espart amb un gol al minut 5. Ell va obrir la llauna. Després van arribar les dianes de Guillem Víctor, que va signar un hat trick, Jan Martínez (2), Pol Caramés, Sylla, Quim Junyent i Xavi Espart una altra vegada. L’Aleví D jugarà la propera jornada a casa contra el CP Sarrià.

BENJAMÍ A - IGUALADA

Continuen intractables: ple de cinc victòries (4-0)

Cinc victòries en cinc partits. Ple del Benjamí A que ahir es va desfer amb autoritat d’un Igualada que, molt ben organitzat al darrere, però sense inquietar al davant, va posar les coses difícils als blaugranes en alguns moments del partit. El 4-0 final reflecteix el que va succeir al partit. Albert Vicens va obrir el marcador al minut 7, però el segon gol ja no va arribar fins al segon quart obra de Roger Casadevall. Ja a la segona part, va ser Samakou Nomoko quiva fer el 3-0, al minut 29, i Roger Casadevall, una altra vegada, qui posava la cirereta del pastís amb el 4-0 al minut 38. El Benjamí A continua segon, amb un partit menys, però a només un punt del líder, el Sant Cugat B. El Benjamí A jugarà l’11 de novembre el seu partit ajornat contra el Manresa.

PARETS – BENJAMÍ B

Triomf important a un camp molt difícil (0-1)

Mai un resultat ha estat tan enganyós com aquest. El Benjamí B va guanyar per 0-1 al difícil camp del Parets gràcies a un gol d’Àlex Cantarell al minut 40 de partit. I diem que mai un resultat havia estat tan enganyós per què els nois de Juanan Gil van tenir nombroses oportunitats per marcar, tant a la primera com a la segona meitat, que van desaprofitar unes vegades per l’encert del porter local i unes altres per la precipitació a l’hora de definir. La victòria, però, manté al Benjamí B al front de la classificació, amb un ple de 6 victòries, empatat a 18 punts amb l’Espanyol A, la Damm A i el Sant Cugat A. La propera jornada rebran la visita de la Damm A en un partit que es presenta apassionant.

BENJAMÍ C – CAN BUXERES

Nova exhibició per ser líders en solitari (11-0)

Molt bon partit, ple d’ambició i bon futbol, el que va signar ahir el Benjamí C contra el Can Buxeres a la Ciutat Esportiva. Els nois d’Albert Puig es van imposar per 11-0 i ara ja són líders en solitari del Grup 1 de Primera Divisió, amb dos punts d’avantatge sobre l’Hospitalet B. Michal Zuk, amb 4 gols, i Marc García, amb un hat trick, van portar la veu cantant en els gols. La contundent victòria la van arrodonir Iu Martínez, amb dos gols, Eloi Gómez i David Obinna. El Benjamí C jugarà la propera jornada al camp de l’Igualada B, sisè classificat.

VILADECANS B – BENJAMÍ D

Gran triomf fora de casa (0-6)

La cinquena victòria de la temporada, ple absolut, va arribar lluny de la Ciutat Esportiva. El Benjamí D va imposar-se per 0-6 al camp del Viladecans en un partit que els nois de David Sánchez van tenir controlat des del primer minut quan Ismael Ziani va fer el 0-1. A partir d’aquest gol, el partit va entrar en una fase molt igualada que només es va trencar al minut 23 quan el Benjamí B va fer dos gols seguits obra de Fran Orduña i Omar Boiro. Amb el 0-3, tot va ser més senzill pel Barça que va sentenciar amb tres gols més d’Ismael Ziani, una altra vegada, i Iván Campillo i Ethan Rodríguez. El Benjamí D colidera el Grup 2 de Primera Divisió empatat a 15 punts amb L’Hospitalet A i l’Escola de Futbol Premier Barcelona. La propera setmana juga a casa contra l’Igualada C.

PREBENJAMÍ - SANFELIUENC B

No aixequen el peu de l’accelerador (5-1)

La cinquena victòria consecutiva des de l’inici de lliga dels blaugrana va arribar a la Ciutat Esportiva. Els nois entrenats per Dani Segovia van materialitzar el triomf amb una golejada i, d’aquesta manera, van certificar el bon inici de la competició domèstica. Erik Rodríguez va ser l’encarregat d’obrir el marcador. Daniel Navarro i Jaime Arenas van obrir distància al marcador establint el 3-0. No obstant això, el conjunt visitant es va refer, momentàniament, d’aquests tres gols i va ser capaç de perforar la porteria del Prebenjamí. Els barcelonistes, però, no van permetre que el Sanfeliuenc B tingués més capacitat de reacció, ja que van ampliar avantatge al marcador gràcies al gol de Daniel Gallego. El màxim golejador de l’equip, Sergi Font va tancar el marcador. El proper partit, els nois de Dani Segovia aniran al camp del Espluguenc.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut