Andonova, de rival per partida doble a culer: “Tenim més experiència”

Andonova, de rival per partida doble a culer: “Tenim més experiència”

La macedònica, a punt de debutar a la Champions League amb el Barça, va jugar al Rosengärd i al París Saint-Germain al curs anterior
Natasa Andonova podria viure aquesta tarda a Noruega el seu debut amb el Barça a la Lliga de Campions. El que li va passar la temporada passada és força curiós: els dos equips on va jugar, el Rosengärd i el París Saint-Germain, es van enfrontar al Barça, però la macedònia no va arribar a disputar les eliminatòries. Quan al Barça va jugar contra les sueques als quarts, Andonova ja havia fitxat pel PSG i tampoc no va poder participar a les semis amb les franceses perquè ja havia disputat les dues primeres eliminatòries amb un altre equip.

Fa uns dies, la ’21’ blaugrana trepitjava amb Barça TV per primera vegada el Miniestadi, un escenari on anhela jugar després de veure partits de la temporada passada per televisió. Com el memorable dia del Rosengärd. “Em sorprendre com va jugar el Barça, com havia millorat, sobretot a nivell tècnic”, reconeix. Sobre el plantejament del rival, reconeixia: “Tots els equips han de canviar el seu estil per plantar cara al Barça”.

Un equip que, segons ella, pot plantar cara a qualsevol. “Tenim més experiencia que els altres anys”, raonava.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut