Local

Atlètic de Madrid - FC Barcelona Femení: Repartiment de punts per mantenir el liderat (1-1)

Igualtat màxima entre tots dos conjunts en un duel en què les blaugranes s'han avançat mitjançant Andressa Alves a la primera part, però Kenti, a la segona, ha empatat. Les culers lideraran una jornada més la classificació gràcies al goal-average

El FC Barcelona ha empatat davant l'Atlètic de Madrid (1-1) en un partit que ha enfrontat els dos equips del capdavant de la classificació i que els deixa tots dos amb 19 punts, però amb les de Fran Sánchez com a líders per la diferència de gols. El vigent campió de Lliga i el vigent campió de Copa s'han repartit els punts en un matx molt igualat i disputat fins al darrer minut i en què Andressa Alves i Kenti han estat les encarregades d'anotar els dos únics gols.

El duel ha començat amb una gran intensitat, amb tots dos equips intentant controlar-lo. Les locals han estat les primeres a arribar a la porteria rival mitjançant Ludmila i Amanda, però Paños, molt segura sota pals, ha dissipat qualsevol opció de gol. A poc a poc, les barcelonistes han començat a controlar la pilota i les aproximacions visitants han començat a aparèixer.

Andressa avança les culers

Una bona acció individual de Duggan ha estat la primera arribada amb perill blaugrana, però el seu llançament ha anat a les mans de Gallardo. Poc després, un mal refús defensiu matalasser l'ha aprofitat Andressa Alves per caçar la pilota dins l'àrea i afusellar Lola Gallardo en el mà a mà i situar el 0-1 al marcador (minut 26). Amb el gol culer, l'Atlètic ha intentat reaccionar ràpidament, però el bon posicionament defensiu blaugrana (Amb una gran Mapi León, que tornava a la que va ser casa seva), sumat a un bon control de la possessió, ha permès a les de Fran Sánchez marxar al descans per sobre al marcador.

Ja a la segona meitat, el conjunt matalasser ha continuat insistint a la porteria de Sandra Paños, i finalment ha arribat el premi del gol per a les locals. Kenti, amb una gran volea des de fora de l'àrea, ha igualat el partit (1-1, minut 63). L'Atlètic, aprofitant el bon moment, ha tingut una clara doble oportunitat amb dues pilotes al travesser de Sonia i Ludmila (min 65), però les culers han replicat amb una bona ocasió per a Andressa Alves (min 70) i un llançament des de la frontal de Martens (min 77).

Tot i així, el partit s'ha complicat per a les de Fran Sánchez quan, als 80 minuts de joc, Vicky Losada ha vist la seva segona targeta groga del partit i ha estat expulsada. Les blaugranes, amb deu jugadores, han aguantat bé en defensa els darrers minuts i han aconseguit endur-se un punt per seguir liderant la classificació amb 19 punts de 21 possibles, els mateixos que l'Atlètic de Madrid.