Atlètic de Madrid - FC Barcelona Femení: Repartiment de punts per mantenir el liderat (1-1)

Atlètic de Madrid - FC Barcelona Femení: Repartiment de punts per mantenir el liderat (1-1)

Igualtat màxima entre tots dos conjunts en un duel en què les blaugranes s'han avançat mitjançant Andressa Alves a la primera part, però Kenti, a la segona, ha empatat. Les culers lideraran una jornada més la classificació gràcies al goal-average

El FC Barcelona ha empatat davant l'Atlètic de Madrid (1-1) en un partit que ha enfrontat els dos equips del capdavant de la classificació i que els deixa tots dos amb 19 punts, però amb les de Fran Sánchez com a líders per la diferència de gols. El vigent campió de Lliga i el vigent campió de Copa s'han repartit els punts en un matx molt igualat i disputat fins al darrer minut i en què Andressa Alves i Kenti han estat les encarregades d'anotar els dos únics gols.

El duel ha començat amb una gran intensitat, amb tots dos equips intentant controlar-lo. Les locals han estat les primeres a arribar a la porteria rival mitjançant Ludmila i Amanda, però Paños, molt segura sota pals, ha dissipat qualsevol opció de gol. A poc a poc, les barcelonistes han començat a controlar la pilota i les aproximacions visitants han començat a aparèixer.

Andressa avança les culers

Una bona acció individual de Duggan ha estat la primera arribada amb perill blaugrana, però el seu llançament ha anat a les mans de Gallardo. Poc després, un mal refús defensiu matalasser l'ha aprofitat Andressa Alves per caçar la pilota dins l'àrea i afusellar Lola Gallardo en el mà a mà i situar el 0-1 al marcador (minut 26). Amb el gol culer, l'Atlètic ha intentat reaccionar ràpidament, però el bon posicionament defensiu blaugrana (Amb una gran Mapi León, que tornava a la que va ser casa seva), sumat a un bon control de la possessió, ha permès a les de Fran Sánchez marxar al descans per sobre al marcador.

Ja a la segona meitat, el conjunt matalasser ha continuat insistint a la porteria de Sandra Paños, i finalment ha arribat el premi del gol per a les locals. Kenti, amb una gran volea des de fora de l'àrea, ha igualat el partit (1-1, minut 63). L'Atlètic, aprofitant el bon moment, ha tingut una clara doble oportunitat amb dues pilotes al travesser de Sonia i Ludmila (min 65), però les culers han replicat amb una bona ocasió per a Andressa Alves (min 70) i un llançament des de la frontal de Martens (min 77).

Tot i així, el partit s'ha complicat per a les de Fran Sánchez quan, als 80 minuts de joc, Vicky Losada ha vist la seva segona targeta groga del partit i ha estat expulsada. Les blaugranes, amb deu jugadores, han aguantat bé en defensa els darrers minuts i han aconseguit endur-se un punt per seguir liderant la classificació amb 19 punts de 21 possibles, els mateixos que l'Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut